12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Dodies uz lekciju “Tantriskā enerģijas pieeja attiecībās”

 

2019. gada 7. maijs, no plkst. 18.30 – 20.30 „Dzīves Zinātnes Institūta (Memory Water)“ telpās (jumta stāvs), Lāčplēša iela 35

Mēs esam divu enerģiju  – sievišķās un vīrišķās apvienojums, un mums pašiem jāsajūt, kurā pusē atrodamies, kurās enerģijās vairāk dzīvojam, un sabalansēt, iecentrēt sevi.

Prakse rāda – tieši iestrēgstot sava dzimuma enerģijās vai pretējā dzimuma izpausmēs, mēs daudz ko zaudējam dzīves kvalitātē.

Vēl – nereti ieciklējam savu labklājību tikai vienā sektorā, vai tā būtu fiziskā veselība vai garīgā, vai kas cits, un aizmirstam, ka jāattīsta sevi ļoti daudzpusīgi.

Ja strādāsim ar mentālo plānu, meditēsim un mēģinām sevi līdzsvarot, atrodot savu centru, varēsim rast sevī tīru mīlestību pret sevi. Ja sevī attīstām toleranci, piedošanu, varam izprast, kas notiek apkārtējā realitātē. Arī ar laba pieņemšanu mums, latviešiem, pieklibo – ja kāds kaut ko dāvina, tad šķiet, ka varbūt neesam to pelnījuši vai ka saņemtais kaut kā jāatlīdzina: Ja baidāmies, tad nedzīvojam, Ja mums ir kauns, mēs negūstam baudu no dzīves, Ja ir vainas izjūta, mums trūkst gribasspēka, ir grūtāk sasniegt savus mērķus, Ja gribam mīlēt un būt mīlēti, jāpārstāj bēdāties un skumt, Ja gribam pateikt patiesību, tad nemānīsim ne sevi, ne citus, Ja gribam attīstīt intuīciju un radīt jaunu realitāti ap sevi, jābeidz dzīvot ilūzijās, Ja gribam savienoties ar Visumu un Dievu, tad solīti pa solītim jāatsakās no zemes dzīves atkarībām.

Runāsim arī par pilna ķermeņa orgasmu. Kādi ir 7 sieviešu orgasmi un to tipi. Ieskatīsimies Yoni un Lingama tantriskās masāžas pamatos un ieguvumos fiziskai, psihiskai, enerģētiskai un emocionālai veselībai.Lekcija būs aktuāla jebkurai mūsdienīgai sievietei vai vīrietim, kā arī pāriem, kam interesē sevis un citu izziņa.

Par lektoru:

Modris Mahesh Kalnciems– astrologs, astropsihologs, aksiologs, seksualitātes treneris, tantrisko masāžu praktiķis, mistiķis, kurš iet sevis izzināšanas un pilnveidošanas ceļu.

Vairāku gadu garumā, izmēģina un praktizē dažādu skolotāju prakses, kuras nodod tālāk interesentiem semināros, lekcijās un privātajās konsultācijās. Šobrīd dziļi apgūst attiecību tēmu. Enerģiju plūsmas un to apmaiņas, jeb Tantru.

Dalības maksa: EUR 15,00 (obligāta iepriekšēja pieteikšanās).

Pieteikšanās pa e-pastu: arnita_dz@inbox.lv vai tālruni: 28184406 (vietu skaits ierobežots)

Facebook: https://www.facebook.com/events/375166033080500/

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.