5.3 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Dodies “Vislatvijas Sadējuma festivālu” un klausies “Bermudu Divstūri”

 

Kas var būt labāks par saldējumu? Tikai ļoti daudz saldējumu, kas apēsti skaistajā Dzintaru pludmalē, klausoties “Bermudu Divstūra” un citu mūziķu koncertus! Šos un citus pārsteigumus  lielos un mazos, ģimenes un draugus šo sestdien, 25.maijā, aicina baudīt “Vislatvijas Sadējuma festivāls”. Pasākums notiks Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros un tas solās kļūt par vasaras sākuma gardāko notikumu.  

Saldējums par brīvu, braucot ar “Mobilly”!

Festivāla viesi, kuri uz Jūrmalu saēsties saldējumu dosies no tuvākām vai tālākām vietām, par iebraukšanu pilsētā ar auto vai vilcienu aicināti norēķināties, izmantojot Mobilly aplikāciju. Tas būs ne vien ātrāks un ērtāks samaksas veids, bet arī sniegs ļoti patīkamu bonusu – pirmie 3000 “Saldējuma festivāla” apmeklētāji, kuri uzrādīs saņemto QR kuponu Mobilly aplikācijā, saņems bezmaksas saldējumu.

Kūstošas cenas, mājražotāji un Jūrmalas īpašais gardums

Jo vairāk saldējuma, jo labāk! Tāpēc visiem aukstā garduma cienītājiem, kuri šo sestdien apmeklēs “Saldējuma festivālu”, būs iespēja izvēlēties savām garšas kārpiņām vistīkamākos no vairāk nekā 100 dažādiem saldējuma veidiem no visas Latvijas. Par īpaši kūstošām cenām būs pieejami visi jaunie un jau iemīļotie “Food Union“ zīmolu saldējumi “Ekselence”, “Pols”, “Tio”, “Rasēns” un citi. Pasākuma “ēdienkarti” kuplinās īpašais “Jūrmalas dzintara saldējums”, kas šovasar būs ekskluzīvi nopērkams tikai Jūrmalā, kā arī atvēsinošie deserti no tādiem vietējiem mājražotājiem kā “Albertīnes saldējums”, “Gogelmogels”, “Grasbergs”, “Ikšķiles saldējums”, “Līgatnes mājas saldējums”, “Rullējums”, “Siguldas saldējums” un “Skrīveru mājas saldējums”.

Festivāla programmā – koncerti, aktivitātes, spēles un konkursi

“Saldējuma festivālā” visas dienas garumā notiks daudzveidīgas izklaides un aktivitātes, kā arī baudīt saldējumu būs iespējams lieliskas mūzikas pavadījumā no Latvijā iemīļotiem māksliniekiem.

Pasākumā ar koncertiem uzstāsies:

11.00 – grupa “Svētdienas Aprīlis”

12.00 – pašmāju uzlecošā indie žanra zvaigzne – mūziķis Chris Noah

13.00 – Ivo Grīsniņš-Grīslis

16.00 – viena no Latvijas šī brīža populārākajām grupām “Bermudu Divstūris”

17.00 – grupa “Rahu The Fool”

Par prieku sportisko aktivitāšu cienītājiem tiks izveidota lielizmēra atrakcijaSaldējuma trase – turies!”.Tajā, ložņājot pa īpaši izveidotu šķēršļu joslu, kas iekarināta virs zemes, varēs pārbaudīt izturības, līdzsvara un ātruma prasmes.

Laiskākus atpūtas brīžus varēs piedzīvot gardēžu saldējuma “Ekselence” pop-up kafejnīcā,baudot desertus pie kafijas tases vai ar kādu atspirdzinošāku dzērienu. Savukārt labākās fotogrāfijas par piemiņu no festivāla sanāks pie lielformāta burtiem “SALDĒJUMS” un citiem īpaši iekārtotiem fotoobjektiem.

Festivāla programmā paredzētas arī īpaši bērniem un pusaudžiem saistošas aktivitātes. Skolas vecuma bērniem un jauniešiem par prieku notiks “Rasēns TV” MeetUp. Šī pasākuma ietvaros notiks vairākas aktivitātes – vispirms Kendama meistarklases, tad tikšanās un fotosesija ar “RasēnTV” Youtube kanāla vadītājiem Joretu, Laurlāci un Lotu Ulmaniun Instagram vidē populārajiem influenceriem. Savukārt mazākiem bērniem būs iespēja darboties lielo ziepju burbuļu darbnīcā un vērot to paraugdemonstrējumus, piedalīties īpašā smilšu darbnīcā un spēlēties ar Dakteriem Klauniem.  

“Vislatvijas Saldējuma festivālu” rīko Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums sadarbībā ar Jūrmalas pilsētu. Tas notiks šo sestdien, 25.maijā, Dzintaru pludmalē (iepretim Turaidas ielai) no plkst. 11:00 līdz 19:00 kā daļa no Jūrmalas Kūrorta svētku programmas. Ieeja pasākumā ir bezmaksas.

“Vislatvijas Saldējuma festivāla” laikā notiks fotografēšana un filmēšana. Fotogrāfijas un video materiāli var tikt izmantoti publiskajā komunikācijā pasākuma reklamēšanas nolūkos.

Autors: Food Union

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.