12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Ikgadējā labdarības balle “Brīnisķīgās krāsas” aicina viesus!

 

9. jūnijā plkst. 16:00 Rīgas Latviešu biedrības namā notiks piektā ikgadējā labdarības balle “Brīnišķīgās krāsas”. Jaunieši no visas Latvijas izpildīs tradicionālās balles dejas, viesi baudīs teātrālo uzvedumu, kā arī labdarības tirdziņu un furšetu. Pasākums notiks Krievu Kultūras dienu Latvijā ietvaros.

Organizatori aicina Rīgas iedzīvotājus un galvaspilsētas viesus piedalītiesšajā svētku pasākumā un baudīt klasiskās balles īpašo atmosfēru. Ieeja par ziedojumiem. Visi piesaistītie ziedojumi, tāpat kā iepriekšējos gados, tiks novirzīti Latvijas bāreņu un audžu ģimeņu atbalsta centram “Sirota.lv” sporta spēļu rīkošanai bērnunamu bērniem.

Ballē uzstāsies dejotāji no Rīgas, Daugavpils, Rēzeknes un Liepājas. Pasākuma laikā notiks arī labdarības tirdziņš, kurā savus rokdarbus piedāvās svētdienas skolu audzēkņi un balles dalībnieki. Organizatori gatavo arī neparastu furšetu un izlozi, kuras galvenā balva būs unikāls suvenīrs.

Klasiskās balles kļūst populārākas jauniešu vidū, tāpēc organizācija “United Hearts” organizē bezmaksas nodarbības balles deju apgūšanā visiem dalībniekiem. Uz mēģinājumiem tiek aicināti ne tikai dejotāji, bet arī visi, kas vēlas apgūt Valša, Polonēzes, Mazurkas un citu, seno laiku deju nianses. Nodarbības ir bezmaksas un notiek divas reizes nedēļā privātās vidusskolas “Klasika” telpās (Krimuldas iela 2, Rīga). Deju pasniedzēji sagatavo jauniešus diviem galvenajiem gada pasākumiem – Ziemassvētku  ballei Daugavpilī un pavasara Rīgas labdarības ballei “Brīnišķigās krāsas”. Nodarbības var uzsākt jebkurā brīdī, pat dažas dienas pirms balles, iepriekš sazinoties ar balles organizatoriem.

Projekta organizatori ir pareizticīgo jauniešu organizācija Dobro un sabiedrība United Hearts. Papildus informācija: +371 27532454 (Pavels Lizons), +371 29693642 (Diāna (Marija) Krutova). Projekta lapa Facebook sociālājā tīklā.

Autors: Dobro un sabiedrība United Hearts

05.06.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.