2.9 C
Rīga
sestdien, 27 aprīlis, 2024

Dodies uz disko ballīti Dagmāras Legantes gaumē! (+FOTO)

 

Trešajā “Rīgas Street food garša” pasākumā rīt, 1. augustā, viesus uzņems Dagmāra Legante. Ikviens ir aicināts atcerēties savus spilgtākos disko soļus un nogaršot jaunākos Street food konkursa ēdienus, lai piecu pasākumu sērijā noteiktu tieši Rīgai raksturīgāko ielu ēdienu. Uz pusdienām, pēcpusdienas uzkodu vai vakara ballīti viesi tiek gaidīti no plkst. 12:00 līdz pat 22:00. 

Šogad norisinās pirmais Street food balsojums Rīgā, kurā piecu pasākumu sērijā gan viesi, gan Latvijā pazīstami gurmāni Signes Meirānes vadībā un eksperti no “Pavāru kluba”, kopīgi noteiks garšīgāko pilsētas ēdienu. Konkursa piedāvāto ēdienu cena nepārsniegs 5 EUR robežu, lai katram būtu iespēja baudīt dažādas garšu nianses un kombinācijas. 

Galerija

Dagmāras Legantes disko ballē, kas norisināsies Jaunās Teikas pagalmā pie strūklakas, viesi aicināti dejot īpašā viesa – grupas “Transleiteris” – mūzikas ritmos. Tāpat ar savu disko vīziju iepazīstinās DJ Magnuss Eriņš un dj all-viss, kā arī pati Dagmāra Legante ar savu DJ setu. Savukārt par katra garša kārpiņām rūpēsies Bosa Burgers, Vegstop.lv, Urban Fries Latvia, Franco, Entresol, Crepes Cafe, Sushi Brothers un citi.

Dalība pasākumā ir bez maksas, aicināti arī apmeklētāji ar bērniem, kuru izklaidei pieejami trīs bērnu rotaļu laukumi. Teritorijā pieejamas arī ērtas auto un velo novietnes. Aicināti arī apmeklētāji ar mājdzīvniekiem.

Autors: Hanner Grupa

31.07.2019.

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.