9.6 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Dodies baudīt pašmāju muzikālās apvienības “Kautkaili” koncertu (+VIDEO)

 

Ceturtdien, 15. augustā, Kaņepes Kultūras centrā uzstāsies latviešu eksperimentālā “soul-popa” muzikālā apvienība “Kautkaili”. 

“Liriskas un unikālas melodijas, ķermeni kustinoši ritmi un skaņu tekstūru piesātinātas ģitāru partijas vienā savienībā. Kautkaili – kaut kaili un patiesi savā mūzikā, kas rodas savstarpējā sintēzē un nepakļaujas žanriskām formulām,” tā par sevi stāsta grupas pārstāvji. 

Grupa Kautkaili sākotnēji radās kā dziedātājas Kristīnes Pāžes solo projekts, kuram vēlāk pievienojas multiinstrumentālists Didzis Bardo un ģitārists Kaspars Vizulis. Kristīne Pāže plašāku sabiedrības uzmanību guvusi, sadarbojoties ar reperi ansi, ar kuru kopā ierakstīta viena no aktuālākajām dziesmām Latvijā – “Zemes stunda”. Kopš populārā debijas singla “Darbs” iznākšanas, apvienība regulāri koncertē vairākos Latvijas festivālos un koncertvietās.

Video

Biļetes: 2 EUR pie ieejas vai Bezrindas.lv. Koncerta sākums ir plkst. 20.00. 

Kaņepes Kultūras centrs darbojas kopš 2012. gada, tā mērķis ir nodrošināt regulāru un augstvērtīgu kultūras notikumu norisi un pieejamību plašai auditorijai, kā arī veicināt jaunu un radošu ideju realizāciju. Centra rīkotajiem pasākumiem ir iespējams sekot sociālās tīklošanas vietnēs un mājaslapā Kanepes.lv (http://www.kanepes.lv/lv/).

Autors: Kaņepes Kultūras centrs

13.08.2019.

 

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.