1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Veselīga dzīvesveida dienā Vecāķu pludmalē!

 

Jau rīt, 2019. gada 31. augustā no pulksten 11:00 līdz 17:00 Vecāķu pludmalē norisināsies “Veselīga dzīvesveida diena”. Tajā gan lieliem, gan maziem visas dienas garumā būs iespēja profesionāļu vadībā piedalīties sportiskās aktivitātēs un sacensībās gan pludmalē, gan uz ūdens. Pasākumā notiks arī izglītojošas nodarbības un meistarklases par veselīgu dzīvesveidu, kā arī varēs saņemt bezmaksas konsultācijas pie veselības aprūpes speciālistiem. 

Uz centrālās skatuves uzstāsies pasākuma īpašie viesi – dziedātāja PATRISHA un Valmieras teātra dziedošo aktieru muzikāli humoristiskā apvienība «Žerāri», tāpat būs konkursi ar pārsteiguma balvām, deju un sporta paraugdemonstējumi.

Dalība visās pasākuma aktivitātēs ir bez maksas. Nodarbībās nav nepieciešamas priekšzināšanas un tajās ir aicināts piedalīties ikviens! Plašāka informācija www.veseligsridzinieks.lv, pieteikšanās rakstot uz e-pastu – veseligadiena@gmail.com vai zvanot 26118444.

Apmeklējot pasākumu, tā dalībnieki piekrīt, ka pasākuma laikā var tikt uzņemtas fotogrāfijas un video, kas var tikt publicēti  pasākuma mājas lapā un Rīgas domes Labklājības departamenta sociālo tīklu kontos.

Pasākums tiek īstenots Eiropas Savienības Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2./16/I/021 “Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!” ietvaros. 

Autors: Rīgas domes Labklājības departaments 

30.08.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.