8.8 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Esi aktīvs un piedalies Veselīga dzīvesveida dienā Vērmanes dārzā!

 

Jau šo sestdien, 5. oktobrī no pulksten 11.00 līdz 17.00 Vērmanes dārzā, pavadi aizraujošu Veselīga dzīvesveida dienu! Aicinām izmantot iespēju veikt BEZMAKSAS veselības mērījumus un saņemt veselības speciālistu konsultācijas, kā arī piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs un meistarklasēs. Sev piemērotu nodarbi atradīs ikviens! 

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja veikt profilaktiskas veselības pārbaudes un saņemt vērtīgus veselības speciālistu padomus. Visas dienas garumā varēs noteikt holesterīna un glikozes līmeni asinīs, izmērīt asinsspiedienu un konsultēties pie kardiologa, uz gudrajiem svariem noteikt ķermeņa kompozīciju un saņemt speciālista konsultāciju par mērījumu rezultātiem. Interesentiem būs iespēja klausīties uztura speciālistu, psihologa un onkologa lekcijas, piedalīties diskusijās un uztura speciālistu nodarbībās. Uz šīm aktivitātēm nav nepieciešams iepriekšējs pieraksts, tomēr jārēķinās, ka speciālisti pieņems rindas kārtībā.

Veselīga dzīvesveida dienā gan bērniem un viņu vecākiem, gan senioriem tiek piedāvāta aizraujoša orientēšanās spēle un ģimenes stafešu sacensības. Savus spēkus varēs pārbaudīt piedaloties basketbola konkursā, spēlējot krosmintonu, kroketu vai braucot ar longborda dēli. Bet paši mazākie gaidīti piepūšamajās atrakcijās. 

Ar fiziskajām aktivitātēm nodarboties nekad nav par vēlu! Profesionālu speciālistu vadībā notiks īpašas meistarklases – vingrošanā senioriem un nūjošanā. Iespējams kāds jau ir meistars, bet kāds atradīs sev jaunu aizraušanos! Lūgums ģērbties ērtā sporta apģērbā un izvēlēties apavus ar neslīdošu zoli. Ja ir pieejams vingrošanas paklājs, vēlams ņemt to līdzi.

Pasākuma ietvaros muzikāli priekšnesumi, dejas, konkursi un dāvanas! Par pozitīvu noskaņojumu rūpēsies pasākuma īpašie viesi – ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs grupa “Oranžās brīvdienas”, ar aizraujošiem eksperimentiem pārsteigs izklaides un izglītības centrs “Zili Brīnumi”, mūsdienu ritmos varēs izkustēties kopā ar deju studiju “Kaprīze”, Edgars Getmančuks demonstrēs žonglēšanas māku ar svaru bumbām, veselīga dzīvesveida entuziaste Ieva Brante iedrošinās izmēģināt Kangoo jumps un daudzi citi.

Reģistrējoties klātienē un apmeklējot aktivitātes, katrs dalībnieks varēs saņemt motivējošas dāvanas! 

Veselīga dzīvesveida diena ir bērniem, ģimenēm un senioriem draudzīgs pasākums, tāpēc aicinām ikvienu apģērbties ērti un pavadīt aktīvu sestdienu!a

01.10.2019.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.