8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Aktuālās pavasara apavu tendences – pasteļtoņi un platforma

 

Aktuālās 2017. gada pavasara tendences apavu izvēlē ir dažāda veida brīvā stila apavi ar biezām zolēm jeb platformas, ko ikdienā veiksmīgi var kombinēt ar dažāda stila apģērbu. Apavu krāsu paletē ienāk sievišķīgi maigi toņi, taču, izceļot personību, netiek aizmirsts par košu krāsu akcentiem, liecina tirdzniecības parka (t/p) Alfa veikalu sniegtā informācija.

Kamēr pavasaris vēl tikai gatavojas savai spozmei, jaunās šī pavasara apavu kolekcijas jau pieteikušas savu uznācienu. Sievietes, izvēloties apavus ikdienas vajadzībām, priekšrokudod lakādas kurpēm ar biezām zolēm, tomēr nemainīgi pirktāko sieviešu apavu TOPaugšgalā atrodas augstpapēžu kurpes. Iecienītākais papēžu augstums ir no septiņiem līdz deviņiem centimetriem. Kā otrs populārākais apavu modelis ir vīrišķīga stila kurpes–loferi–,kurāmraksturīgi dažādi dekori un izšuvumi.

Vīrieši apavu iegādēir tradicionālāki, izvēloties universālus sporta stila apavus, kas piestāv dažādiem apģērbiem. Tāpat vīrieši savā garderobē labprāt iekļauj mokasīnus, kas ir ērti ikdienas apavi gan darbam, gan arī brīvajam laikam. Krāsu izvēlē dominē zilie un tumši brūnie toņi.

“Nenoliedzami, modes industrija diktē iepirkšanās paradumus. To apliecina arī mūsu novērojumi, apstiprinot, ka lielākā daļa apmeklētāju seko jaunākajām modes tendencēm. Pircēji apavu izvēlē balstāsuz žurnālos unsociālajos tīklos publicēto informāciju. Bieži vien pircēji mēdz aprakstītapavus, kas redzēti slavenībām,” par tendencēm pircēju apavu izvēlē stāsta t/p Alfa vadītāja Liene Apine.

“Šajā pavasarī t/p Alfa durvis vēra pirmais vācu apavu veikals BugattiBaltijā, kā arī itāļu apavu veikals Geox. Bugatti apavi tika radīti 1978.gadā, un tie apvieno tradicionālās klasiskās vērtības ar jaunu laikmeta un modernisma garu. TurpretīGeox apavi piedāvā ērtumu, klasisku un ikdienas stilu sievietēm, vīriešiem un bērniem. Kopumā t/p Alfa ir 27 veikali, kuros var iegādāties apavus un to kopšanas līdzekļus,” par jaunumiem t/p Alfa stāsta LinstowCenter Management Iznomāšanas un biznesa attīstības direktors Mārcis Budļevskis.

Arī jaunākajiem veikalu apmeklētājiem ir iespēja izbaudīt modes tendences, tomēr nemainīgi bērnu apavu izvēlē galvenā prioritāte ir ērtums un kvalitāte.Dizainā nepārspētiir apavi ar populārāko multfilmu tēliem un LED gaismām.

Rūpējoties par apaviem un to kalpošanas ilgumu, pircēji iegādes procesā piemeklē atbilstošus kopšanas līdzekļus. Aptaujas kā pavasara/ vasaras sezonas pieprasītākie kopšanas līdzekļi tika uzrādīti pretmitruma aerosoli, krēmi apavu krāsas atjaunošanai, birstes spīdumam un maināmās apavu zolītes.

 

Par tirdzniecības parku Alfa

T/p Alfa ir vislielākais tirdzniecības centrs Latvijā visai ģimenei, kas piedāvā pircējiem visplašāko preču un pakalpojumu izvēli visām ikdienas vajadzībām vienuviet. T/p Alfauzsver preču un apkalpošanas kvalitāti par labāko cenu pilsētā. T/p Alfapiedāvā preces atpūtai un mājai, aktuālās modes preces, draudzīgu servisu, izklaides iespējas – kino un patīkamo iepirkšanās vidi visai ģimenei.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.