9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Norisināsies spilgtākais gada notikums Latvijas kāzu modē

 
Foto: Publicitātes

8.un 9. aprīlī Rīgā, Melngalvju nama ēkā norisināsies spilgtākais šī gada notikums Latvijas kāzu modē – Kāzu Brīvdienas. Daudzveidīgā divu dienu programma šogad pulcēs ne tikai pazīstamākos Latvijas un Igaunijas modes dizainerus, bet tās laikā tiks prezentēts arī unikāls kāzu grāmatžurnāls, kāzu plānotājs un kāzu kalendārs, kas topošajām līgavām kalpos par vērtīgu rokasgrāmatu un palīgu neaizmirstamu kāzu organizēšanā.

Sestdien, 8. aprīlī Melngalvju namā no plkst. 12:00 – 18:00 norisināsies „CITĀDA” kāzu izstāde. Šis būs pilnīgi jauns, līdz šim nebijis kāzu izstādes koncepts, kurā kāzu pakalpojumu sniedzēji ērti pārskatāmā veidā prezentēs savu piedāvājumu. Izstādes stendi tiek gatavoti sadarbībā ar Latvijas labākajiem dekoratoriem, tādiem kā Baiba Prindule – Rence, Jānis Buševics un „SHISHI Home of Beauty”, „Dizaina parks”, „Art of weddings” un daudziem citiem. Lai radītu patiesi pavasarīgu noskaņojumu organizatori izstādes apmeklētājus cienās ar gardiem kokteiļiem un “Magnum” saldējumu.

Izstādes laikā kāzu medijs „LĪGAVĀM” prezentēs divus jaunumus – ikvienam interesentam būs iespēja iepazīties un iegādāties jauno „LĪGAVĀM kāzu grāmatžurnāla” pavasaris/vasara numuru, kā arī jaunumu – „LĪGAVĀM kāzu plānotāju” un klātienē saņemt individuālu konsultāciju kāzu plānošanā no tā autores kāzu rīkotājas Guntas Skalbergas.

Sestdienas pasākumu programmu noslēgs kāzu modes šovs. Plkst. 19:00 Melngalvju nama „Svētku zālē” topošajām līgavām romantiskā gaisotnē būs iespēja baudīt izklaidējošus pārsteigumus un vienuviet apskatīt jaunākās un līdz šim neredzētas kāzu kleitu un vakarkleitu kolekcijas, jutekliskas apakšveļas demonstrāciju, pasakainas mežģīnes un galvas rotas. Kāzu modes šova īpašais pārsteigums būs sabiedrībā atpazīstamu dāmu dalība kā pasākumā apskatāmo tērpu modelēm. Kāzu kleitas un vakarkleitas demonstrēs Lelde Lietaviete, Agnese Zeltiņa, Bauba Runce, Evita Vilde, Santa Kola, Paula Muzikante, Baiba Pole, Elīna Vaska, Signe Meirāne un Sindija Vilde. Modes šovā tiks pārstāvēti 12 zīmoli un vairāk nekā 100 tērpi no „Katya Katya Shehurina”,  „kāzu salons 6. septembris”,  kāzu kleitu dizaina studijas „Amelia”, Agneses Eidukas, „Dolce Cuore Bridal Gallery”, „Liina Stein Fashion” no Igaunijas, „Amoralle”, mākslinieces Evitas Vildes Onzules, „ImperialLace”, „Phase Eight”, „Dress4You”, „Slow”.

Modes šova laikā, piedaloties loterijā, topošajām līgavām būs iespēja laimēt pasaules līmeņa zīmola „Katya Katya Shehurina” kāzu kleitu 1500 eiro vērtībā. Kleitas dizains tiks radīts un kleita šūta atbilstoši balvas ieguvējas vēlmēm un izmēriem.

Foto: Publicitātes

Kāzu modes šovu vadīs atraktīvais televīzijas raidījumu vadītājs un „Ghetto Games” radošais direktors Renārs Zeltiņš.

Svētdien, 9. aprīlī restorānā „Entresol” no plkst. 10:00 – 14:00 līgavas ar draudzenēm un kāzu organizēšanas palīgiem ir aicinātas uz izsmalcinātām līgavu brokastīm. To laikā būs iespēja satikties ar labākajiem kāzu industrijas profesionāļiem, uzklausīt noderīgus padomus, kā arī saņemt atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem.

Kāzu aģentūras „Sparkling” radošā direktore Dagnija Lībane  dalīsies ar idejām, kas palīdzēs neapjukt īpašās dienas organizēšanā, soli pa solim tuvojoties „jā” vārdam. Padomus, kā iegūt tieši tādas kāzu bildes, kā izsapņots, sniegs kāzu fotogrāfe Inta Lankovska. Noderīgus knifus, kā tikt līdz savam kāzu stilam, atklās populārā kāzu dekoratore Baiba Prindule – Rence. Par kāzu mielasta nozīmīgumu, sezonalitāti un tās iespējām, ēdienu variācijām un labākajiem pasniegšanas veidiem pastāstīs restorāna “Entresol” šefpavārs, viens no labākājiem Latvijas pavāriem – Raimonds Zommers. Par savas sievišķības un būtības apzināšanos, kā saglabāt mieru, būt saskaņā ar sevi un savu izredzēto un kāzu ceremonijas nozīmīgumu runās Inin Nini no „MOONLIGHT tribe by ININ NINI”.

 

Vairāk informācijas par pasākuma programmu var atrast: hhttps://www.ligavam.lv/kazu-gada-notikums-pasakums-kazu-brivdienas/

Biļetes uz „Kāzu brīvdienas” pasākumiem var iegādāties www.ekase.lv 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.