1.1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Nokļūsti Lattelecom Rīgas maratona epicentrā! 14.maijā ekskluzīva septiņu stundu tiešraide kanālā 360TV

 
Foto: Publicitātes

14.maijā, svētdien, ikviens interesents varēs sekot līdzi visiem nozīmīgākajiem Lattelecom Rīgas maratona notikumiem septiņu stundu tiešraidē Lattelecom televīzijas kanālā 360TV un lietotnē Shortcut. Īpaši pasākumam veidota sporta studija kopā ar Gustavu Terzenu piedāvās iespēju sekot līdzi maratona noriseiun iepazīt tuvāk Latvijas maratona personības neatkārtojamā un azartiskā atmosfērā.

“Neraugoties uz laikapstākļiem, ik gadu trasē dodas tūkstošiem skrējēju. 360TV tiešraidē rādīsim gan rezultātus, gan dalīsimies ar sporta svētku pozitīvo atmosfēru. Nav būtiski, vai esi ērti iekārtojies dīvānā Rīgā, Daugavpilī vai Kuldīgā, vai arī atrodies pašā maratona teritorijā un vēlies redzēt citos trases punktos notiekošo – ikvienam skatītājam sniegsim klātbūtnes efektu – iespēju justies tā, it kā pats būtu nozīmīgāko notikumu epicentrā,” saka Lattelecom grupas uzņēmuma Media 360 izpilddirektors Kaspars Ozoliņš.

Latvijas vērienīgākā skriešanas pasākuma tiešraide ēterā būs no plkst. 8.00 līdz 15.30, un to vadīs G.Terzens, kurš pagājušajā gadā pats pirmo reizi noskrēja maratona distanci.Tiešraides studijā eksperti komentēs dalībnieku rezultātus, izcels būtiskākos notikumus, izaicinājumus un panākumus. Tiešraidē piedalīsies sporta notikumu komentētājsIvars Bācis, Latvijas čempions un rekordists 50 km šosejas skrējienā Andrejs Jesko, maratonu entuziasts Aigars Nords, kā arī pagājušā gada labākais Latvijas Lattelecom Rīgas maratona skrējējs Renārs Roze. Tiešraidē skatītāji varēs vērot arī ekspresintervijas ar sacensību dalībniekiem un faniem, kā arī unikālus kadrus no kamerām, kas uz motocikliem sekos līdzi Lattelecom Rīgas maratona distanču līderiem.

Pirmo reizi maratona vēsturē 360TV skatītāji varēs tik cieši sekot līdzi labākoskrējēju sekmēm. Viena no izcilākajām šī brīža garo distanču skrējējām un Lattelecom Rīgas maratona galvenā trenere Anita Kažemāka(42km), kā arī TV zvaigzne Uģis Joksts (21km) un Lelde Lietaviete (10km) savas distances veiks ar Garmin viedajiem sporta pulksteņiem, kuru rādītājus eksperti analizēs 360TV tiešraides studijā. Tas skatītājiem ļaus vēl vairāk uzzināt distances un skrējēju izaicinājumus, parādot dažādu skrējēju sagatavotību un dažādu distanču gaitu tuvāk nekā jebkad.

Visas dienas laikā trīs kanāla 360TV korespondentes – Linda Samsonova, Kristīne Komarovska un Monika Martinso – tiešraidēm pieslēgsies no dažādām vietām trasē, sekojot līdzi gan tiem, kuriem šīs  būs pirmās skriešanas sacensības, gan jau pieredzējušiem maratonistiem.Tāpat korespondentes kopā ar citiem līdzjutējiem ziņos no īpašās līdzjušanas un līdzskriešanas zonas – tetenerģijas alejas, kas atradīsies Brīvības ielā pie Ministru kabineta.

Tādēļ Lattelecom enerģijas zīmols tet aicina kopīgi sagaidīt un atbalstīt skrējējus tet enerģijas alejā pie Ministru Kabineta.Tur pasākuma dalībniekus ar īpašu priekšnesumu uzmundrinās  DJ Monsta un desmitiem bundzinieku, sveiks TV personība un tet enerģijas alejas runasvīrs Aivis Ceriņš, visas dienas garumā priecēs karsējmeitenes. Īpašā līdzskriešanas joslā tet enerģijas alejā ikviens atbalstītājs varēs 100m garumā skriet līdz ar savu 42km, 21km un 21km distanču dalībnieku. Tet enerģijas alejas kopīgā finiša bildes būs pieejamas Lattelecom Rīgas maratons Facebook profilā. Lai uzzinātu, kad savs atbalstāmais ieskries alejā, viņam var sekot līdzi maratona oficiālajā aplikācijā vai uzmundrini.lv.

Kanāls 360TV pieejams Lattelecom klientiem – Interaktīvajā TV, Virszemes TV un lietotnē Shortcut– telefonā, datorā vai planšetdatorā, kā arī Apple TV un Android TVTM. Maratona dienas notikumus varēs skatīties un atkal izdzīvot vēl nedēļu pēc tam Lattelecom Interaktīvās TV arhīvā, savukārt Shortcut videonomas sadaļā – neierobežoti ilgi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.