4.3 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

“STV Pirmā!” rudens sezonu sāk ar īstām pērlēm, kas priecēs ikvienu Latvijas sievieti

 

 

Foto: Publicitātes

“STV Pirmā!” jaunajā rudens sezonā, kas TV ekrānos uzmirdzēs jau augustā, skatītājām būs sarūpējusi patiešām krāšņu pērļu birumu, kas priecēs, iedvesmos un lutinās ikvienu Latvijas sievieti. Ar jaunu sezonu atgriezīsies tādi iemīļotipašmāju šovi kā “Starp mums runājot’, jaunlaulāto sacensību šovs “Pirmā deja”, Dainas Jāņkalnes sarunu raidījumus “Sieviete.Personīgi”, kā arī pirmizrādi piedzīvos karstasinīgo ukraiņu ekstrēmo pārvērtību šovs “Atdodiet man skaistumu”.

Vakarus vēl aizraujošākus darīs un lielisku izklaidi garantēs Holivudas labākās romantiskās filmas ar populārākajām pasaules aktrisēm, bet augusta beigās kā krāšņs dārgums pērļu virtenē spīdēs populārā mūzikas festivāla “Bigbank Latvijas pērles” tiešraides no Dzintaru koncertzāles. Tajās uzstāsies iemīļotākie pašmāju mūziķi un izpildīs tautā mīlētas dziesmas ar izcilo dzejnieku Guntara Rača, Māras Zālītes un Jāņa Petera vārdiem.

Turklāt varam pačukstēt, ka jau šobrīd tiek gatavoti vēl divi citi burvīgi pārsteigumi – aizraujoši pašmāju šovi, kas pie skatītājām nonāks septembrī un oktobrī. Iekārtojies ērtāk un ļaujies žilbinošam pērļu krāšņumam, ko tieši tev, īstā un vienīgā, sarūpējusi televīzija sievietēm “STV Pirmā!”

Pašmāju slavenības, jaunas rubrikas un negaidītas atzīšanās šova “Starp mums runājot” jaunajā sezonā

Daudzām “STV Pirmā!” skatītājām šovs “Starp mums runājot” kļuvis par neatņemamu otrdienas vakaru sabiedroto, lai lieliskā kompānijā atpūstos no steidzīgās ikdienas ritma, satiktu pašmāju slavenības, uzzinātu viņu domas un viedokli par aktuāliem jautājumiem, kā arī vienkārši labi pavadītu laiku. Sarunu šova vadītāji – Grēta Gorjučko, Daina Jāņkalne un Valdis Melderis patiešām lieliski prot raidījumu padarīt tik gardu un baudāmu kā gaisīgu desertu, kas kārtu pa kārtai ļauj “izgaršot” sabiedrībā aktuālas tēmas un atklāt populāru cilvēku uzskatus un, jā, arī pavisam negaidītas atzīšanās.

 Arī jaunajā “STV Pirmā!” sezonā jau sākot ar 1. augustu ik otrdienu plkst. 21:00 skatītājas izklaidēs dzirkstošas sarunas, smiekli un neparasti pieredzes stāsti par dažādām sievietei aktuālām tēmām –mīlestību, attiecībām un laulībām, populārākajām diētām, modes un stila aktualitātēm, bērnu audzināšanu un to, kā starp darbu un ģimenes dzīvi atrast laiku arī sev. Par īpašu pārsteigumu jaunajā sezonā būs parūpējies Valdis Melderis, kurš ik nedēļu dosies Rīgas ielās, lai noskaidrotu, ko par katra raidījuma tēmu domā ne tikai sarunu šova viesi, bet arī skatītāji. Savukārt, kā nākas iesildoties sarunai, dalībnieki ik reizi ļausies aizraujošai spēlei un, rādot,” jā”, vai “nē” kartītes, piekritīs, vai gluži otrādi  – apstrīdēs –  kādas Latvijā un pasaulē populāras personības teikto.

Jaunajā “Starp mums runājot” sezonā īpaši līksmot varēs atklātu un pikantu tēmu cienītājas, jo raidījumu papildinās pavisam drosmīga rubrika, kurā dalībnieki runās par un ap seksu – lauzīs stereotipus, nebaidīsies paust drosmīgus viedokļus un meklēs atbildes uz mūžseno jautājumu – ko īsti vēlas sievietes? Un kāpēc vīrieši tik bieži šīs vēlmes neizprot vai nevēlas izprast? Sezonas pirmajā raidījumā uz sarunu būs pulcējušies tikai un vienīgi sabiedrībā mīlēti kungi – aktieri Artis Robežnieks un Juris Žagars, TV personība Aivis Ceriņš, kā arī operdziedātājs Miervaldis Jenčs, kurš līdzās muzicēšanai vada arī laulību ceremonijas dzimtsarakstu nodaļā. Kā jau augusta mēnesim piedien, viņi atklās savus uzskatus par kazām un laulībām. Vai gredzens pirkstā tiešām nozīmē beigas brīvībai? Nepalaid garām vienu no iemīļotākajām “STV Pirmā!” pērlēm – sarunu šovu “Starp mums runājot” jau no 1. augusta ik otrdienu plkst. 21:00

Pašmāju šovā “Pirmā deja” pāri  no visas Latvijas 10 dienās apgūs neparastu kāzu deju

Līdz ar jauno “STV Pirmā!” pērļu sezonu, pie televīzijas “STV Pirmā!” skatītājām atgriezīsies iemīļotais jaunlaulāto šovs “Pirmā deja”. Arī šoreiz divdesmit pāri no visas Latvijas vien desmit dienu laikā pirms jāvārda teikšanas sacentīsies par labāko kāzu deju! Turklāt paralēli saspringtajam mēģinājumu grafikam pāris nodarbosies arī ar kāzu organizēšanu. Vai intensīvais darbs pie dejas iestudēšanas neapdraudēs kāzas? Vai līgava un līgavainis šova laikā spēs īstenot Latvijas labāko horeogrāfu ieceres un apgūt nebūt ne vieglos dejas soļus? Bet ko par pāra sniegumu teiks kāzu viesi un šova žūrija – Valdis Škutāns, Aleksandra Kurusova, kā arī juriste un dejas entuziaste Ieva Brante? Uzzini jau drīzumā, jo likmes ir augstas – uz spēles ir ne tikai elpu aizraujošs un neaizmirstams pārsteigums sev un kāzu viesiem, kas paliks atmiņā vēl ilgi, bet arī 500 eiro naudas balva medus mēneša ceļojumam. Baudi patiesas emocijas un īstu sacensību garu šova “Pirmā deja” jaunajā sezonā jau no 3. augusta ceturtdienās plkst. 21:00 televīzijā “STV Pirmā!”

Jauns ukraiņu ekstrēmo pārvērtību šovs –“ Atdodiet man skaistumu!”

Ikviena sieviete vēlas būs skaista un iekārojama. Tomēr nereti dzīve mēdz ļauni pajokot un sagādā pavisam skarbus pārbaudījumus – veselības problēmu vai nopietnas traumas dēļ izskatu izmainot līdz nepazīšanai. Jaunais ukraiņu šovs “Atdodiet man skaistumu” palīdzēs skaļi aizcirst durvis uz pagātni un ar ekspertu palīdzību ļauties ne tikai vērienīgām vizuālām, bet arī emocionālām pārmaiņām. Katrs šova laikā iepazītais stāsts būs patiesu pārdzīvojumu pilns, taču sievietēm palīgā nāks šova “glābšanas komanda” – gan labākie plastikas ķirurgi, gan psihologs un stilists. Viņi, strādājot plecu pie pleca, spēs paveikt brīnumus un iedvesmos pārmaiņām arī dalībnieces. Tiesa, ne viss būs tik viegli, kā izklausās, jo ceļš uz jaunu dzīvi nebūs rozēm kaisīts. Tām, kuras izturēs šova atlasi, sevis pilnveidošanā būs jāiegulda milzu darbs un pacietība. Ne visām tas būs pa spēkam! Taču pārvērtību rezultāts pārsteigs pat visskeptiskāko skatītāju. Esiet liecinieces pavisam ekstrēmām pārvērtībām un noticiet, ka ikvienai sievietei ir iespēja sākt jaunu dzīvi, atgūt agrāko izskatu un iemīlēt sevi no jauna – jau sākot ar 3. augustu ceturtdienās plkst. 22:00 dzīvo līdzi aizraujošajam ukraiņu pārvērtību šovam “Atdodiet man skaistumu” televīzijā “STV Pirmā!”

Provokatīvas tēmas, atšķirīgi viedokļi – Dainas Jāņkalnes sarunu raidījuma “Sieviete.Personīgi” jaunā sezona

Īr jautājumi, kurus ir īpaši grūti uzdot. Tāpat kā ir atbildes, kuras nemaz nav tik viegli uzklausīt. Un tomēr – populārā žurnāliste Daina Jāņkalne gan jautās, gan klausīsies!  Jau no 16. augusta  pie “STV Pirmā!” skatītājām atgriežas raidījuma “Sieviete.Personīgi” jaunā sezona! Tā solās būt vēl drosmīgāka – bagāta ar negaidītām atzīšanām un neparastiem dzīvesstāstiem. Ik raidījumu Daina Jāņkalnemetīs izaicinājumu ierūsējušajiem sabiedrības stereotipiem un raidījumu veltīs kādai sievietei būtiskai tēmai, par ekspertiem aicinot viedokļu līderus un personības, kuras savā pieredzē gatavas dalīties ar citiem. “Sieviete.Personīgi” pieskarsies gan tik skarbajai atkarības un līdzatkarības tēmai, gan runās par to, kāpēc vīrieši “saslimst” ar pusmūža krīzi un vai tāda ir arī sievietēm, gan atklāti spriedīs par latviešu seksualitāti, kā arī drosmi būt atšķirīgiem –  sabiedrības “baltajiem zvirbuļiem.”Pirmajā jaunās sezonas raidījumā Daina Jāņkalne dosies skaidrot, vai Latvijas sievietes mīlestības dēļ ir gatavas atteikties no savas brīvības un pieņemt islāma radikālos noteikumus? Vai šādās ģimenēs tiešām noteicējs ir tikai un vienīgi vīrietis, bet sievietei ierādīta “kalpones” loma?Daudzus pārsteigs īpaši atklāts stāsts par to, kā latviete iemīlējusi ne tikai citas tautības vīrieti, bet arī viņa ticību. Provokatīvais un atklātais Dainas sarunu raidījums “Sieviete. Personīgi”, jau no 16. augusta ik trešdienu plkst. 22:00 televīzijā “STV Pirmā!”

Romantiskākās Holivudas filmas lieliskai nedēļas nogalei

Augustā rezervē piektdienas un sestdienas vakarus tikai un vienīgi sev, lai, ērti iekārtojoties pie TV, baudītu lielisku kino ar populārākajām Holivudas aktrisēm. Tevi smīdinās, liks just līdzi, aizraus un mudinās pasmaidīt par dzīves likstām, gan Sāra Džesika Pārkere, Keita Vinsleta, Kamerona Diaza, gan Rīza Viterspūna un citas iemīļotas un talantīgas aktrises. Dodies līdzi vienkāršajai istabenei uz Manhetenu, iejūties “Sliktās skolotājas” tēlā un notici mīlestībai filmā “Visi ceļi ved uz Romu,” jo “STV Pirmā!” jaunajā sezonā izzvejojis Tev visromantiskākās filmu pērles. Satiec savu īsto un iemīlies kā pirmoreizi, atļaujies būt neprātīga un notici, ka esi pelnījusi labāko! Izbaudi pasaules romantiskākās filmas piektdienu un sestdienu vakaros jaunajā Pērļu sezonā “STV Pirmā!”

Popmūzikas festivāla “Bigbank Latvijas pērles” tiešraides “STV Pirmā!”

Visspožākā pērle “STV Pirmā!” jaunās sezonas rotā būs skaistākā šīs vasaras festivāla “Bigbank Latvijas pērles” tiešraides no Dzintaru koncertzāles, kas trīs vakarus no 25. līdz 27. augustam plkst. 21:00 priecēs ikvienu TV skatītāju. Šogad festivāla “BigbankLatvijas pērles” ietvaros tiks godināti trīs dažādu paaudžu dziesmu tekstu autori –Jānis Peters, Māra Zālīte un Guntars Račs – dzejnieki, bez kuriem latviešu dziesmu krājumi nebūtu iedomājami. Tieši viņu populārākās dziesmas uz vienas skatuves pulcēs tādus iemīļotus pašmāju mūziķus kā Aiju Andrejevu, Mariju Naumovu, Olgu Rajecku, Antru Stafecku, Viktoru Lapčenoku, Normundu Rutuli un daudzus citus.

Piektdienas, 25. augusta koncerts būs veltīts dzejnieka Jāņa Petera dzejas pērlēm, kurām muzikālu ietērpu piešķīruši Latvijas labākie komponisti – Maestro Raimonds Pauls, Mārtiņš Brauns, Zigmars Liepiņš, Uldis Stabulnieks un citi. Koncertā skanēs tādi leģendāri skaņdarbi kā “Manai dzimtenei”, “Dvēselīte”, “Mēmā dziesma” un citi.

Sestdien, 26. augustā “STV Pirmā!” skatītājas varēs baudīt Māras Zālītes, kura šogad svin savu 65 gadu jubileju, autorvakaru. Tajā skanēs latviešu popmūzikas un teātra dziesmu pērles: “Trīs lietas”, “Tik un tā”, “Virs galvas mūžīgsPiena Ceļš”, “”Tuvu tuvu”, kā arī iemīļoti skaņdarbi no izrādēm  “Lāčplēsis”,”Meža gulbji”, Kaupēn, mans mīļais”.

Dziesmoto nedēļas nogali svētdien, 27. augustā, noslēgs pieckārtējs Autortiesību Bezgalības balvas ieguvējs un tautā mīlētais dzejnieks Guntars Račs. Viņa daiļrades vakarā “STV Pirmā!” skatītājas varēs dziedāt līdzi gan “Tikai tā”, “Kādā brīnišķā dienā”, “Ozolam”, “Piedod man”, “Muzikants” un daudzām citām populārām dziesmām ar Rača vārdiem. Izbaudi latviešu skaistāko estrādes mūziku trīs vakarus pēc kārtas – no 25. līdz 27. augustam plkst. 21:00 tiešraidē no Dzintaru koncertzāles ekskluzīvi televīzijā “STV Pirmā!”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.