15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Steidzam palīgā! Lieliskas kāzu dāvanu idejas jaunajam pārim

 
Foto: Lieliskadavana.lv

Kāzas ir īpašs un svarīgs notikums divu cilvēku dzīvē, tādēļ arī dāvana jaunlaulātajiem jāizvēlas īpaši uzmanīgi, lai tā sagādātu prieku, būtu noderīga, bet tajā pašā laikā paliktu  atmiņā.Oriģinālas idejas jaunajam pārim piedāvā Nacionālais dāvanu eksperts Latvijā “Lieliska dāvana”, kur katrs var izvēlēties piemērotāko, vislielākā pārsteiguma sagādāšanai.

Relaksējoša atpūta pilī, muižā vai viesnīcā

Aristokrātiska atpūta kādā no Latvijas skaistajām pilīm,muižām vai viesnīcām, ar vienas vai vairāku dienu nakšņošanu un kopīgiem romantiskiem mirkļiem. Pilīs un muižās ir skaisti dārzi, atpūtas kompleksi un īpaši veidoti jaunlaulāto numuri ar romantisku noformējumu, kas patiesi ļaus pārim izbaudīt tik ļoti tīkamo divvientulību.

SPA vai pirts apmeklējums pārim

Romantiska un neaizmirstama atpūta, enerģijas atgūšana ķermenim un dvēselei,ar dažāda veida ķermeņa masāžām un SPA rituāliem pāriem. SPA saloni nodrošina arī pilna servisa piedāvājumusar nakšņošanas iespējām. Varbūt īstā dāvana būs pirts procedūras profesionāla pirtnieka pavadībā veselības stiprināšanai?

Kursu apmeklējums

Kopīgas aktivitātes satuvina un ieplānots kursu apmeklējums ļauj abiem izrauties no ikdienas steigas un pavadot neaizmirstamu laiku kopā. Viens no šādiem kopīgiem piedzīvojumiem var būt deju kursi -deja ir ķermeņa saruna bez vārdiem, ar elpu, skatieniem un harmoniskām kustībām. Vai kopā atklāt jaunas garšu buķetes un apgūt kulinārijas mākslu pie kāda profesionāla šefpavāra.

Fotosesija

Jautras, mīļas, piedzīvojumiem un emocijām bagātas atmiņas no svarīga dzīves notikumajaunajam pārim noteikti var palikt atmiņā, uzdāvinot kopīgu fotosesiju. Bildes tematiskos tērpos, jautrā un mājīgā atmosfērā, ar apgaismojumu un atbilstošu mūziku, ļaus pavadīt kopīgu laiku un noteikti vēl vairāk satuvinās jauno ģimeni.

Ekstrēms piedzīvojums

Atpūsties aktīvā veidā, tajā pašā laikā uzlādējot savu enerģiju, var praktizēt jebkuros laikapstākļos un gadalaikos. Lidojums ar deltaplānu, lidmašīnu, paraplānu vai gaisa balonu, lēciens ar izpletni, ūdensslēpošana, veikbords, izbrauciens ar ūdens motociklu vai ūdens pūšļa piedzīvojums, neaizmirstamas sajūtas jaunajam pārim ir garantētas.

Ekskursija

Kopīga ekskursija gida pavadībā būs divi zaķi ar vienu šāvienu – iegūta jauna informāciju par vēl nezināmu objektu, kā arī kopīgas atmiņas par redzēto. Ekskursija pa viduslaiku pili, Rīgas noslēpumainākajām vietām vai Igaunijas Jūras muzeja apmeklējums – šie un vēl citi piedzīvojumi noteikti neatstās vienaldzīgu pāri, kuram patīk asināt savu prātu!

 

Par “Lieliska dāvana”

“Lieliska dāvana” – Nacionālais dāvanu eksperts Latvijā, ir viens no vadošajiem emociju un piedzīvojumu dāvanu nodrošinātājiem, piedāvājot vairāk nekā 1000 dāvanu ideju vienuviet. “Lieliska dāvana” piedāvā dāvanu kartes un dāvanu komplektussavā mājas lapā www.lieliskadavana.lv, veikalā Brīvības ielā 49/53, tirdzniecības centros Domina Shopping, Galleria Riga un Olimpia, kā arī lielāko Rimi, Maxima veikalu stendos. “Lieliska dāvana” ir lietuviešu kapitāla uzņēmuma “Gera dovana” filiāle, kuraLatvijā darbojas jau kopš 2011.gada.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.