7.2 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Februāra noslēgumā „STV Pirmā!” piedāvā šovu „Kāzu plānotājs” un tikšanos ar mūžam šarmanto Sofiju Lorēnu

 

Februāra noslēgumā televīzija „STV Pirmā!” savām skatītājām piedāvās jaunu realitātes šovu „Kāzu plānotājs”, kas ievedīs kāzu rīkotāju skarbajā un vienlaikus skaistajā pasaulē. Tāpat mēneša noslēgumā „STV Pirmā!” piedāvās tikšanos ar mūžam jauno, šarmanto un eleganto aktrisi Sofiju Lorēnu. Jaunais šovs „Kāzu plānotājs” no 26. februāra ik piektdienu plkst. 21.00 un biogrāfiskā filma par Sofiju Lorēnu 22. februārī plkst. 21.00 televīzijā „STV Pirmā!”!

Aizraujošs šovs par kāzu rīkošanu

Aizvadītajā, 2015., gadā ASV izveidots aizraujošs, satraukuma pilns un vienlaikus skaists realitātes šovs „Kāzu plānotājs („Mikie saves the date”). Šova epicentrā ir Maikijs Ruso – kāzu plānotājs, kura talants ir sarīkot jaunajam pārim labākās kāzas uz visas pasaules. Maikijam ir izcila gaumes un stila izjūta, lielisks organizatora, stilista un dekoratora talants. Viņš ir katras līgavas sapnis, lai tiktu izveidotas vienkārši perfektas kāzas. Kā Maikijs tiks galā ar brīžiem škietami neiespējamiem kāzu plānošanas uzdevumiem jaunajā realitātes šovā „Kāzu plānotājs”? Kādas patiesībā izskatās patiešām ideālas kāzas? Tas un vēl daudz kas aizraujošs būs ieraugāms pašu acīm gaidāmajā atraktīvajā amerikāņu realitātes šovā. Šovs „Kāzu plānotājs” no 26. februāra katru piektdienu plkst. 21.00 „STV Pirmā!

Elegantā aktrise

Sofija Lorēna (Sophia Loren) ir dzimusi Itālijā 1934. gadā, pasaulē viņa ir plaši zināma kā izcila un apbrīnojama aktrise. Sofija Lorēna karjeras laikā ir ieguvusi ap pussimtu dažādu balvu, kuru vidū ir gan „Zelta globuss”, gan „Grammy”, gan BAFTA. Šī gada sākumā pasauli pāršalca ziņa, ka aktrise Sofija Lorēna 81 gadu vecumā piedalījusies „Dolce & Gabbana” jauno smaržu reklāmā, kas līdzinās teju vai īsfilmai. Ikviens, kas redzējis šo klipu, var pārliecināties, ka aktrise joprojām izstaro neparastu šarmu un eleganci. „STV Pirmā!” piedāvātā biogrāfiskā filma ļaus uzzināt vairāk par aktrises karjeru un pieredzes bagāto dzīvi. Skaties biogrāfisko filmu par Sofiju Lorēnu 22. februārī plkst. 21.00 „STV Pirmā!”

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.