1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Savu otro lasījumu piedzīvos eksperimentāla pasaka “Pasaka par Koku Dievieti”.=

 

“Pasaka par Koku Dievieti” notiks 20.martā, plkst. 18:30, radošās iniciatīvas un garīgās izaugsmes centrā “Mansards”.

 _foto_ Koku dieviete

Dramaturģe un režisore Sandija Kalniņa skatītājiem piedāvā pasaku pieaugušajiem, kas, sveču gaismā, teicējas un raisošas mūzikas pavadībā, solās kļūt par neaizmirstamu kolektīvu, sava veida, meditāciju. Tās laikā būs iespēja izbaudīt pasakainu ceļojumu pa Savas radošās iztēles lokiem, tādējādi atbrīvojoties no ikdienas likstām un ,visbeidzot, atgriežoties pie ,Sevī snaudošās,  Tīrās  radošās enerģijas.

“Pasaka par Koku Dievieti” ir lasījums mūzikas pavadījumā, kas pievēršas cilvēka pārrautajai saskarei ar dabu, līdz ar to zaudējot līdzsvaru attiecībās pašam ar sevi. Kā uzsver autore: “Šis stāsts ir par Koku Dievieti, kura pirmo reizi Apzinājās sevi esam par Pilnību un atrada savu pazudušo Kroni.”

Sandija Kalniņa ir dramaturģe un režisore, kura veiksmīgi sadarbojusies ar dažādiem Latvijā pazīstamiem teātra un kino māksliniekiem, veidojot dažāda veida sadarbības gan ar Jauno Rīgas teātri, Dailes un Ģertrūdes ielas teātri, kā arī Dirty Deal Teatro. Viņa rakstījusi gan lugas, gan scenārijus, gan pati piedalījusies kā aktrise savu kolēģu izrādēs.

“Pasaka par Koku Dievieti” ir Sandijas Kalniņas otrā sadarbība ar jauno daudzsološo mūziķi Kasparu Niklasonu, kurš ir saspēlējies ar grupu “The Sound Poets” un šobrīd ir grupas “Irving Ark” ģitārists. “Pasakai par Koku Dievieti” Kaspars komponējis orģinālmūziku.

Pieteikšanās un informācija, rakstot uz e-pasta adresi: pasakaparkokudievieti@gmail.com. Ieeja – 7 EUR.

 

Sirsnīgs un mīļš sveiciens pavasara saulgriežos!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.