14.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Britu nedēļas ietvaros 30.11. notiks Fashion is Great modes vakars

 

british-week-e-buklets

30.novembrī notiks Fashion is Great britu modes vakars, kas būs centrālais britu modei veltītais pasākums, Lielbritānijas vēstniecības Latvijā organizētās Britu nedēļas ietvaros, kas Latvijā norisinās no 28.novembra līdz 2.decembrim. Modes vakarā apmeklētājus priecēs Latvijā pārstāvēto britu zīmolu Phase Eight, Coast, Debenhams un Mothercare modes skates. Tas norisināsies 30.11. plkst. 18.30 t/c Spice. Tāpat visas nedēļas garumā Britu modes un dzīvesstila piekritēji varēs baudīt īpaši labvēlīgus britu zīmolu piedāvājumus.

Fashion is Great aktivitātes sniedz iesēju modes un dzīvesstila piekritējiem baudīt britu modes zīmolu modes skates un speciālos zīmolu piedāvājumus. Tas tiek organizēts ar mērķi izcelt Lielbritānijā radīto, ieinteresējot rīdziniekus un Rīgas viesus par britu zīmolu piedāvājumiem, cenšoties radīt aizvien lielāku britu zīmolu fanu loku Latvijā.

Fashion is Great Britu modes vakarā apmeklētājiem būs iespēja vērot četru patiesi dažādu Britu modes zīmolu modes skates, kuras iesāksies ar pieaugušo un bērnu modes zīmola Debenhams skati, kurā tiks demonstrēti sievišķīgi šarmanti un eleganti apģērbi steidzīgai ikdienai. Tai sekos Mothercare aktuālās kolekcijas skate, kurā dažāda vecuma bērni demonstrēs zīmola aktuālo piedāvājumu skaistiem svētku brīžiem. Vakara turpinājumā būs divas modes skates modes gardēžiem – sieviešu apģērba luksusa zīmols Coast ar sev raksturīgo oriģinalitāti un grezniem materiāliem, un Phase Eight svētku tērpi ar tiem piemītošo izsmalcinātību un greznumu.  Vakara programmā gaitā viesi varēs baudīt Apsara britu tēju un cupcakes, izmēģināt The Body Shop jauno Ziemassvētku līniju un zīmola Eylure pasaulē pirmās komerciālās pielīmējamās skropstiņas, piedalīties konkursos un laimēt balvas. Britu modes vakars norisināsies 30.11. plkst. 18.30 t/c Spice informācijas aplī.  Šo pasākumu laipni aicināts apmeklēt ikviens.

Savukārt visas Britu nedēļas garumā, no 28.novembra līdz 2.decembrim, modes un dzīvesstila piekritēji varēs baudīt īpaši labvēlīgus britu zīmolu piedāvājumus. T/c Spice veikalos meklējiet Fashion is Great norādes, un iegādājieties britu zīmolus vai dzīvesstila lietas pa īpašām cenām.  Speciālie piedāvājumi būs  Accessorize, Lee Cooper, Debenhams, Mothercare, The Body Shop, Double Coffee un Irve. Bodiet arī  zīmola Laura Ashley īpašo piedāvājumu visu decembri –  pasakot paroli “British week” iespēju saņem 20% atlaidi.

Fashion is Great organizators ir Lielbritānijas vēstniecība Latvijā sadarbībā ar Latvijas modes palātu. Apliecinot ciešu Latvijas un Lielbritānijas sadarbību, Lielbritānijas vēstniecība Latvijā kopā ar sadarbības partneriem no 28. novembra līdz 2. decembrim Rīgā organizē Britu nedēļu, kuras laikā notiks britu izglītībai, modei, biznesam un kino veltīti pasākumi. Britu nedēļā Rīgā viesosies arī Veseksas grāfs princis Edvards.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.