12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Cik daudz atļaujas latvieši?– atklāj “Erots 2017” vadītāji

 
Fotosesija tapusi sadarbībā ar “SM-Studio”, fotogrāfu Dimitriju Makarovu un make-up mākslinieci Jeļenu Dubakovu.

Kas ir erotika? Kas nepieciešams labam seksam? Vai Kamasūtra noder? – uz šiem un vēl daudziem citiem pikantiem jautājumiem atbild “Erots 2017”vadītāji DJ Gustavito un pasākumu vadītāja Sigita Brazdauska. Jau 17. un 18. februārī Ķīpsalā notiks “Erots 2017”. Nepalaid garām!

Gustavito, kas tevi pamudināja kļūt par “Erots 2017” vadītāju?

Vairākus gadus festivāla pre-party notika klubā “CoyoteFly”, kur vadu un organizēju dažādus pasākumus, spēlēju mūziku. Esmu vairākkārt arī apmeklējis “Erotu” un nodomājis – būtu forši novadīt šāda tipa pasākumu! Tādēļ izaicinājumu pieņēmu bez liekas domāšanas.

Sigita, tu festivālu vadi jau vairākus gadus – tātad ir kaut kas tāds, kas tevi uzrunā un vilina atkal un atkal…

“Erotu” vadīšu jau piekto reizi! Mani visvairāk saista aizkulises un jautrība, kas tur notiek!(Aizsapņojas un smejas.) Šo divu diennakšu laikā sadraudzējos ar festivāla zvaigznēm, kas ir pozitīvi, jautri un atsaucīgi cilvēki. Daudziem ir izveidojies nepareizs priekšstats par “Erota” māksliniekiem. Viņus uzskata par samaitātiem, iedomīgiem un perversiem, taču tas tā nebūt nav! Daudzi ir ģimenes cilvēki, kas pat pirms priekšnesumaskaipā sazinās ar bērniem. Mīļi! Iepazīstot viņus tuvāk, biežimainu iepriekš uzrakstīto scenāriju.

Vai ir kāds priekšnesums, ko īpaši gaidi “Erotā”?

Sigita: O, jā! Ar nepacietību gaidu tikšanos ar “MEN’$” (“Male EmpireNightoutShow“) puišiem. Viņi ir fantastiski! Superīgi dejotāji un vēl superīgākas personības. Lieliski, ka mums Latvijā ir tāda puišu grupa – seksīgi augumi, perfekta horeogrāfija. Viss, kā vajag! Čipendeili nobāl!

Gustavito: Tad jau arī manā priekšā čipendeili nobāl!(Smejas.)Kā ne kā esmu sācis darboties “MEN’$” šovgrupā, un, kas zina, varbūt gaidītākais priekšnesums būšu es pats.

 Kā no DJ kļuvi  par “MEN’$”dejotāju?

G.: “CoyoteFly” sieviešu dienas pasākumā, kur uzstājās arī “MEN’$”džeki,  biju  DJ un vadītājs. Starp šoviem izklaidēju daiļā dzimuma pārstāves ar mūziku, uzkurināju apmēram 500 meitenes, liekot spiegt, celt rokas gaisā un piedalīties visādās izdarībās. Vienā mirklī pat saplēsu T-kreklu. To pamanīja “MEN’$” vadītājs Arvīds un aicināja pievienoties apvienībai kā DJ. Sākumā repertuārā pielikām klāt nedaudz dejošanas, taču ar katru nākamo pasākumu mani iesaistīja arvien vairāk.

Ko jūs domājat par erotikas festivāliem?

G.: Citos erotikas festivālos, izņemot “Erotu”,neesmu bijis, taču uz erotiskiem šoviem gan. Piemēram,  naktsklubos ASV, Taizemē, Nīderlandē, Francijā un Krievijā. Daži no tiem bija ļoti perversi, un tie mani neuzrunāja, taču daži bija ļoti valdzinoši un patiešām baudāmi šovi.

S.: Biju Vācijā notiekošajā “LoveParade”, un tas bija lieliski – šiki tērpi, interesanti cilvēki. Savukārt uz “Erotu” cilvēki nāk izklaidēties, skatīties šovus un iegādāties ko īpašu sev un mīļotajam. Šeit nav vietas aizspriedumiem!

Bet joprojām taču pastāv stereotips, ka Baltijā nav seksa…

S: Latvieši nebūt nav atturīgi!(Strikti.) Drīzāk pieklājīgi un piezemēti. Salīdzinot ar britiem,mēs atļaujamies flirtēt, reizēmdāvātskūpstu, un tas arī viss. Bet briti atļaujas visu – tupus, rāpus un tā tālāk! “Erota” publika sākumā ir sakautrējusies un uztraucas – ko citi padomās. Bet tā ir ideāla vieta būt pašam, ļaut vaļu fantāzijai un atļauties vairāk nekā ierasts!

G.: Viss ir atkarīgs no atmosfēras, arī vecuma un mentalitātes. Varbūt ikdienā esam kautrīgāki, stīvāki un noslēgtāki par citiem, taču atbilstoša vide var darīt brīnumus.

Vai varat nodefinēt, kas ir 21. gadsimta erotika?

G.:Arī 21. gadsimtā  erotika ir saglabājusi savu sākotnējo formulējumu, kurā neiztikt bez simpātijām, iekārojamības, seksīguma, gaumīguma un noslēpumainības.

S.: Erotika ir tas, ko mēs skaidri jūtam, taču nespējam notvert. To nevar ne izveidot, ne kopēt, ne arī pakļaut savai varai. Tā mūs pārņem, kontrolē un, kad  vēlas,– pazūd!

Kas ir nepieciešams labam seksam?

G.: Daži kokčiki pirms tam…

S.: Tā noteikti ir laba noskaņa.

 Vai esat lasījuši “Kamasūtru”?

S.: Nav bijusi interese. Taču katrai sievietei iesaku izlasīt grāmatu “Sievietes karma”(Inta Blūma.-red.). Tur ir atbildes uz visiem jautājumiem, kurus mēs, sievietes, uzdodam sev.

G.: Esmu tikai pētījis bildītes!

Kādēļ jūs ieteiktu doties uz festivālu “Erots 2017”?

S.: Tā ir cita veida atpūta. Mazliet savdabīga, bet ar saldu piegaršu, kādam pat ar pikantu pēcgaršu…

G.: Tas ir vienīgais erotikas festivāls Baltijā, kur klātienē var vērot erotiskus priekšnesumus, satikt pornozvaigznes un pat saņemt viņu autogrāfus. Varbūt ikdienā pārītis kautrējas ieiet seksšopā, bet festivāla gaisotnē kautrīgums pazūd, un tā ir lieliska iespēja konsultēties, iepazīties ar plašo erotisko rotaļlietu klāstu un izvēlēties vispiemērotāko.

 

KULMINĀCIJA!

Sekss pludmalē vai sekss liftā?

Sigita: Pludmalē.

Gustavito: Pludmalē.

Labāk no rīta vai vakarā?

S.: No rīta!

G.: Vakarā.(Smejas.)

Dziesma “Pastum, pastum, pietupies” vai “Ak, tu mana ģeometriskā”?

S.: ”Pastum, pastum, pietupies”!

G.: “Pastum, pastum!”

Pamela Andersone vai Andželīna Džolija?

G.: Džolija.

S.: Noteikti Džolija!

Andris Bulis vai Lauris Dzelzītis?

S.: Protams, Dzelzītis!

G.: Nē, Bulis! (Abi smejas.)

Jātnieces vai sunīša poza?

S.: Jātnieces.

G.: Jātnieces un arī sunīša.(Smejas.)

Krūtis vai acis?

G.: Krūtis!!!

S.: Arī krūtis.

 Erotikas festivālu “Erots” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Pasākumu atbalsta “Cēsu alus”, “Bellevue Park HotelRiga”, “BalticTaxi”,“T-shirt Store by T-BODE”, “OneTouch” un “Prieks Tūre”.Vairāk par “Erots 2017”: www.erots.lv

Seko līdzi jaunumiem:

www.facebook.com/ErotsLV/

www.draugiem.lv/erots.lv

www.twitter.com/erots_lv

Biļetes jau tagad var iegādāties internetā: http://erots.ticketforevent.com/lv/, kā arī “Biļešu servisa” kasēs Latvijā: www.bilesuserviss.lv, Lietuvā: www.bilietupasaulis.lt un Igaunijā: www.piletilevi.ee.

Biļešu cena – 15 EUR. Tuvojoties “karstajam” pasākumam, kā arī pasākuma laikā biļetes, iespējams, kļūs dārgākas. Ieeja no 18 gadu vecuma!

“Erots 2017” norises laiki:

  1. februāris 18.00–3.00
  2. februāris 18.00–3.00

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.