1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Mobilā aplikācija “Bindie” piesaka “cīņu” piezīmju plānotājam!

 
Foto: Publicitātes

Šodien sevi ir pieteikusi jauna, unikāla pašmāju radīta mobilā aplikācija “Bindie”, kas ir alternatīvs risinājums mums jau ierastajiem piezīmju plānotājiem un nebeidzamiem telefona zvaniem. Šo aplikāciju ir izveidojis uzņēmums “Think Mobile”.

Mobilā aplikācija “Bindie” nodrošina ērtu un ātru pierakstīšanos pie saviem ikdienas speciālistiem, piemēram, pie frizieriem, fitnesa treneriem, instruktoriem, ārstiem un citiem ekspertiem.  Tā balstās uz abpusēju kalendāru sinhronizāciju reālā laikā, nodrošinot ērti pārskatāmus pieejamos laikus un rezervēt sev vēlamo, bez papildus zvanīšanas.

Aplikāciju varēs izmantot visi, kas ikdienā sniedz dažādus pakalpojums izmantojot pieraksta funkciju, kā arī jebkurš cits, kas izmanto šos pakalpojumus. “Bindie” aplikācija ir īpaši noderīga visiem individuāliem speciālistiem, kuri ikdienā ir spiesti kļūt par cilvēkiem “orķestris” – nodarboties gan ar pierakstu pārvaldīšanu, pakalpojuma sniegšanu, vienlaicīgi atbildot uz neskaitāmiem telefona zvaniem.

Aplikācija garantē ne tikai ātru pieraksta pārvaldīšanas funkciju, bet kļūst par efektīvu rīku komunikācijai ar saviem klientiem: automātiskais atgādinājums par vizīti, konkrētas ziņas izsūtīšanu saviem klientiem par izmaiņām pieejamos laikos, kā arī funkciju – iestāties rindā. Pēdējā minētā funkcija būtu īpaši jāizceļ ar savu praktiskumu. Turpmāk klients var saņemt paziņojumu, tiklīdz speciālistam atbrīvojas kāda rezervācija, nodrošinot iespēju pārcelt savu vizīti ātrāk. Savukārt, speciālisti ar šīs funkcijas palīdzību var būt droši, ka visi pieejamie laiki tiks aizpildīti.

Jau sākotnēji aplikācija tika veidota ar mērķi risināt ikdienas lietotāja un individualā pakalpojuma sniedzēja vajadzības, atvieglojot un uzlabojot savstarpējo komunikāciju. Tieši tādēļ, “Bindie” izceļas ar vienkāršu un intuitīvu lietošanu,tā ir viegli uztverama un ar mūsdienīgu dizainu.

Šobrīd visiem lietotājiem“Bindie” applikācija ir pieejama bez maksas angļu valodā. Bindie komanda jau aktīvi strādā pie nākamās aplikācijas versijas. Tā nodrošinās vairākas jaunas funkcijas: daudzvalodību (tai skaitā latviešu valodu), grupas pakalpojumu pierakstu un citas funkcijas, kuras vēl vairāk uzlabos aplikācijas lietošanu, balstoties uz mūsu ikdienas paradumiem un vajadzībām.

Lai lietotu aplikāciju “Bindie”, tā ir jālejupielādē savā mobilajā viedtālrunī, izmantojot App Store vai Google Play. Pēc lejupielādes jāreģistrē savs profils, izmantojot “Facebook” kontaktinformāciju un mobilā telefona numuru. Pēc veiksmīgas reģistrācijas lietotājam būs iespēja uzaicināt sev zināmos pakalpojuma sniedzējus vai klientus, izmantojot pieejamostelefongrāmatas kontaktus.

Plašāka informācija par aplikāciju “Bindie” ir pieejama mājaslapā: www.bindie.com.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.