1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Samsung prezentē jaunu planšetdatoru – Galaxy Tab S3

 

Samsung Electronics atklājis jaunāko no saviem planšetdatoriem – Samsung Galaxy Tab S3. Digitālā satura entuziastiem Galaxy Tab S3 piedāvā augstākās klases video un spēļu pieredzi un paver arī jaunas produktivitātes iespējas, pateicoties tā daudzveidīgajām lietošanas iespējām.

Galaxy Tab S3 planšetdatoram ir 9,7 collu Super AMOLED displejs un tas sniedz labāko no Galaxy tehnoloģijām, tostarp:

  • HDR (augsta dinamiskā diapazona) video saturu: Galaxy Tab S3atbalsta video HDR formātā (10 bitu krāsās), nodrošinotreālistiskas krāsasun spilgtu digitālo saturu.
  • Samsung Flow, kas strādāšanu ārpus biroja padarīs pavisam vienkāršu.Drošai darba uzsākšanai Samsung Flow izmanto biometrisko autentifikāciju, savukārtdokumentus no mobilajām ierīcēm uz planšetdatoru var pārsūtīt bez vadiem, vienkārši savienojoties ar saderīgām ierīcēm. Samsung Flow sinhronizē arī ienākošos paziņojumus, lai lietotāji nekad nepalaistu garām svarīgu ziņu neatkarīgi no tā, vai tiek lietots viedtālrunis vai Galaxy Tab S3.
  • Smalkāks S Pen* irbulis: S Pen ir 0.7 mm rakstīšanas diametrsun palielināts spiediena jūtīgums dabiskākai rakstīšanas pieredzei. S Pen ir arī tādas ērtas funkcijas kā Screen Off Memo ātrai piezīmju pierakstīšanai, PDF Annotation vienkāršai rediģēšanai un Advanced Drawing Tools profesionālu zīmējumu radīšanai.

Galaxy Tab S3ir 13 megapikseļu aizmugurējā kamera ar automātisko fokusu un 5 megapikseļu priekšējā kamera.Ierīcei ir arī palielināma datu krātuve** un uzlabota jaudas efektivitāte ar ātrās uzlādes iespēju, nodrošinot video atskaņošanu līdz pat 12 stundām. Ierīce atbalsta arī Pogo klaviatūru, kam nav nepieciešama atsevišķa uzlāde vai savienošana pārī.

Ar 4K video atskaņošanu un izteiksmīgo Super AMOLED displeju Samsung Galaxy Tab S3 sniedz kino līdzīgu pieredzi un nebijušas mobilās izklaides iespējas.

Galaxy Tab S3 ir arī pirmais Samsung planšetdators, kuram ir uzstādīti HARMAN AKG quad-stereo skaļruņi pirmklasīgam klausīšanās piedzīvojumam. Pateicoties tādam satura partnerim kā Amazon, lietotāji var viegli piekļūt HDR oriģinālajiem video.

Vulkan API lietojumprogrammu saskarne nodrošina iespēju spēlēt augstas grafiskās veiktspējas spēles. Game Launcher sniedz uzlabotu lietotāja saskarnes pieredzi, savukārt režīms “Netraucēt” būs kā garants spēlei bez negaidītiem pārtraukumiem.

Ar uzlaboto S Pen Galaxy Tab S3 lietotāji var būt daudz produktīvāki, radošāki un darīt vairākas lietas vienlaicīgi, savukārt arātrāku akumulatora uzlādi un ilgāku baterijas mūžu– tie būs vienmērsavienoti tīklā.

Latvijā Samsung Galaxy Tab S3 planšetdators melnā un sudraba krāsā būs pieejams no aprīļa. Tā aptuvenā cena vadošajos telekomunikāciju operatoru un elektronikas veikalos būs no 689 EUR WiFi versijai līdz 779 EUR LTE versijai.

Samsung Galaxy Tab S3 produkta specifikācija

 

Samsung Galaxy Tab S3

DISPLEJS

9,7” Super AMOLED QXGA (2048 x 1536)

PROCESORS

Qualcomm® Snapdragon™ 820

Quad Core 2,15 GHz + 1,6 GHz

TĪKLS

LTE Cat.6 (300 Mbps)

ATMIŅA

4 GB + 32 GB

microSD līdz pat 

256 GB

KAMERA

13 MP AF + 5.0 MP, Zibspuldze

SAVIENOJAMĪBA

USB 3.1(Type-C)

SENSORI

Akselerometrs, Holla sensors, RGB sensors, pirkstu nospiedumu sensors, žirosensors, ģeometriskais sensors

BEZVADU SAVIENOJAMĪBA

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 2X2 MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 4.2

GPS

GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO

IZMĒRI

237,3 x 169,0 x

6 mm, 429g (Wi-Fi) / 434g (LTE)

AKUMULATORS

6000 mAh,

Ātrā uzlāde

OS

Android 7.0

SAMSUNG PAKALPOJUMI & LIETOTNES

Samsung Smart Switch, Samsung Notes, Air Command, Samsung Flow

VIDEO

Ierakstīšana: 4K (3840×2160) @ 30fps

Atskaņošana: 4K (3840×2160) @ 60fps


* Visa šajā dokumentā aprakstītā funkcionalitāte, funkcijas, tehniskās specifikācijas un cita veida produkta informācija, kas attiecas uz (un ne tikai uz) produkta priekšrocībām, dizainu, cenu, sastāvdaļām, veiktspēju, pieejamību un produkta iespējām, var tikt izmainīta bez iepriekšēja paziņojuma un saistībām.

**Palielināmas datu krātuves vienības tiek tirgotas atsevišķi no ierīces.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.