8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Apģērbu zīmols “Vaide” pavasara sezonā pārsteidz ar smalkām detaļām un neparastiem piegriezumiem

 
Foto: Publicitātes

Vairāk kā 23 gadus Latvijā ražotais sieviešu iecienītais apģērbu zīmols „Vaide” iepriecina savus klientus ar pārdomātu dizainu un komforta apvienojumum, un līdz ar gadalaiku miju papildina veikalu klāstu ar jauno pavasara – vasaras tērpu piedāvājumu. Kolekcija atklāj mūsdienīgas pilsētnieces stilu, un apģērbi radīti sievišķīgai, apņēmīgai un par sevi pārliecinātai sievietei, kura savu individualitāti var akcentēt, izvēloties stilīgu, spilgtu auduma apdruku vai atturīgu maigu toņu krāsu paleti. 

Šosezon zīmola “Vaide” pavasara – vasaras kolekcija pārsteidz ar apģērbu daudzfunkcionalitāti, smalkām detaļām un neparastiem piegriezumiem un risinājumiem. Šogad aktuālā kleita ar rāvējslēdzēju, kas var kalpot gan kā pagarinātā veste, gan kā pavasara/vasaras mētelis, ir kombinējama gan ar topiem un biksēm, gan ir valkājama virs vasaras kleitas ar lencītēm.

Savukārt biroja kostīmi ir transformējušies no stīviem un ikdienišķiem uz ļoti smalkiem un sievišķīgiem ar neparastiem dizaineru piedāvātajiem risinājumiem – līdz ar siltāka laika iestāšanos tiek ieviestas romantiski akcenti kā šifona detaļas, iestrādātas muguras daļā.

Kolekcija ir ieturēta divos toņu virzienos – dominē košas un sulīgas augļu krāsas un maigi, joprojām aktuālie pasteļtoņi kā pūdera rozā, maigi pelēks un gaiši zils.

Plaši tiek piedāvāti ziedu raksti, izceļot pozitīvu un romantisku noskaņojumu.  Drosmīgām un pārliecinātām sievietēm, kas vēlas ko alternatīvāku, pieejami apģērbi ar sīka grafiski ģeometrisku apdruku un austrumnieciskie motīvi.

Caurspīdīgi audumi, oversize stila modeļi un šosezon aktuālā tendence “total look” sniedz iespēju kombinēt atšķirīgus modeļus no dažādiem vienādas tonalitātes audumiem, ļaujot valkātājai izmantot plašu iztēli sava koptēla pilnīgai izveidei.

Arī šogad uzņēmums “Vaide” turpina strādāt pie ekskluzīvās Monic Italy kolekcijas, kas jau 5 gadus tiek radīta sadarbībā ar Itālijas modes dizaineriem un Latvijas tērpu dizaineri Sonitu Pāvuliņu, atainojot, ka  skaistums, stils un inovācijas ir neatņemama dzīves sastāvdaļa. Kolekcijas ataino jutekliskumu, sievišķību un piešķir svētku noskaņu. Monic Italy valkātāja augsti vērtē oriģinalitāti un vienmēr izskatās nevainojami, tāpēc viņa tērpa fasonam un kvalitātei pievērš īpašu nozīmīgumu. Šī kolekcija radīta aktīvai sievietei, kas dienas laikā pagūst izdzīvot dažādas dzīves situācijas, spējot būt gan eleganta un praktiska, gan relaksēta un sievišķīga.

Foto: Publicitātes

Sekojot sezonas īpašajai aktualitātei, kas kalpo kā iedvesma no “Dior” modes nama klasiskajām vērtībām, kolekcijā plaši pielietoti vienkrāsaini viskozes audumi aristokrātiski izmeklētajos dabīgo pērļu toņos.

Savukārt kā pretstats ir apģērbu modeļi sulīgos toņos ar krāšņiem ziedu rakstiem, kas simbolizē maksimālu enerģijas devu karstai vasarai, un radīti no dabīgā zīda, kokvilnas un viskozes no visaugstvērtīgākajām auduma šķiedrām. Kolekcijas vadmotīvs ir iespēja visus modeļus savstarpēji kombinēt, ļaujot apģērba valkātājai kļūt par savas garderobes stilisti.

Turklāt nepamanīta nepaliks aktuālā tendence  vienas ģimenes sievietēm izskatīties koptēlā saskaņotām ar mamma+meitas, vecākās māsas +mazās māsas komplektiem.

Zīmola “Vaide” apģērbi iegādājami arī interneta veikalā www.vaideshop.lv, kurā tiek piedāvāts daudzveidīgāku sortiments, nekā firmas veikalos, tai skaitā tiešsaistē pieejami arī iepriekšējo kolekciju atlikumi, kam ir ļoti pievilcīgas cenas plašākai auditorijai. Analizējot tirgū augošo pieprasījumu, pagājušā gada pavasarī zīmols pievērsa īpašu uzmanību apģērbu līnijai plus size jeb lielizmēra modeļiem, tādējādi kolekcijas padarot pieejamākas, plašākam klientu lokam. Sekojot tiešsaistes veikalu tendencēm Latvijā, šobrīd “Vaide” interneta veikals www.vaideshop.lv piedāvā bezmaksas piegādi Latvijas teritorijā ar pakomātu starpniecību, kā arī iespēju atgriezt preci atbilstoši LR likumdošanai.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.