8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Lietuvā vadošais mēbeļu tirgotājs “Berry” atvērs savu pirmo veikalu Rīgā

 
Foto: Publicitātes

Marta beigās,investējot vairāk nekā vienu miljonu eiro, savu pirmo veikalu Latvijā atvērs Lietuvā vadošais mēbeļu un interjera veikals “Berry”, kas piedāvā plaša klāsta augstas kvalitātes mēbeles un interjera priekšmetus dažādās cenu kategorijās. Veikals atradīsies klientiem ērti pieejamā vietā – Rīgā, Brīvības gatvē 201. Vairāk nekā divdesmit gadu “Berry” ir veiksmīgi darbojies Lietuvā, taču ar 2017.gadu, ir uzsākta “Berry” atvēršana arī citviet Baltijā.

Veikals “Berry” būs izvietots piecos stāvos ar kopējo platību 10 000 m2. Lai nodrošinātu klientiem pēc iespējas ērtāku un patīkamāku iepirkšanās procesu, veikala telpu renovācijā, interjeru iekārtošanā, kā arī klientu servisā un komunikācijā ir ieguldīts vairāk nekā viens miljons eiro. Klientu ērtībai, veikala apmeklētājiem būs iespēja aplūkot gan gatavusdažādu stilu interjerus, sākot ar moderno klasiku līdz aktuālākajām mūsdienu tendencēm, gan pašiem kombinēt savu unikālo telpu iekārtojumu.Tiks piedāvāta arī iespēja individuāli pasūtīt produktus no ražotāju piedāvātajiem katalogiem.

Veikalā “Berry” būs pieejamas mēbeles un mājokļa aksesuāri visām dzīvojamām zonām – viesistabai, guļamistabai, vannasistabai, ēdamistabai, darbistabai, bērnu istabai, priekštelpām, kā arī dārzam. Piedāvājuma klāstā būs atrodami tādi produkti, kas nav pieejami citos veikalos Latvijā, kā arī unikāli “Berry” zīmoluprodukti, tostarp“SleepIdea”augstas kvalitātes matrači. Preces būs pieejamas visās cenu kategorijās, sākot no zemas cenas mēbelēm, līdz premium klases ekskluzīvām dizaina mēbelēm. “Berry” par vienu no saviem galvenajiem mērķiemuzskata atvieglot cilvēkiem mājokļa iekārtošanas procesu, tādēļ veikalā būs pieejami kompetenti un draudzīgi konsultanti, kas palīdzēs apmeklētājiem izvēlēties labākos un atbilstošākos interjera risinājumus katra individuālajai gaumei.

“Nosaukums “Berry” ietver sevī uzņēmuma filozofiju – mēs vēlamies klientiem padarīt mēbeļu un aksesuāru izvēli patīkamu un aizraujošu, gluži kā baudot pastaigu mežā, lasot ogas. Arī mūsu piedāvāto mēbeļu ražotāju klāsts ir tikpat raibs. Mēs regulāri apmeklējam un izvēlamies produktus starptautiskās mēbeļu izstādēs, sekojam līdzi jaunumiem interjera nozarē, lai nodrošinātu klientiem daudzveidīgāko un aktuālākopiedāvājumu” Skaidro “Berry” mārketinga un pārdošanas vadītāja Giedre Jasiene.

Lietuvā patlaban darbojas astoņi “Berry” veikali, no kuriem trīs ir zīmola frančīzes. Brīvības gatvē 201 atvērtais veikals būs pirmais “Berry” veikals ārpus Lietuvas.Uzņēmums Latvijā plāno nodarbināt 35 cilvēkus, tādēļ joprojām notiek aktīvs darbinieku rekrutēšanas process.

Par “Berry”:
“Berry” ir viens no vadošajiem mēbeļu un interjera aksesuāru tirgotājiem Lietuvā ar vairāk kā divdesmit gadu pieredzi. “Berry” piedāvā īpaši atlasītus interjera produktus no Lietuvas, Eiropas un Āzijas, sākot ar plaši pieejamām zemas cenu kategorijas mēbelēm līdz ekskluzīviem interjera priekšmetiem.
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.