8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

“Silvanols” produktu klāstu papildina“Mocard”

 
Foto: Publicitātes

Zaļās farmācijas uzņēmums “Silvanols”, sekojot pasaules tendencēm holesterīnu koriģēt dabīgā veidā,izstrādājis jaunu, dabīgu līdzekli normāla holesterīna līmeņa uzturēšanai, kā arī sirds un asinsvadusistēmas veselībai. “Mocard”, līdzīgi kā citi “Silvanols” produkti, ir radīts no augiem un ražots augstas kvalitātes apstākļos. Jauno līdzekli plānots piedāvāt gan Latvijas, gan ārvalstu tirgos.

Kā liecinaEiropas Savienības Statistikas biroja (Eurostat)un Slimību Profilakses un kontroles centra dati, Latvijā ir viens no visaugstākajiem mirstības rādītājiem no sirds slimībām, izraisot vairāk nekā pusi no visiem nāves gadījumiem.Paaugstināts holesterīna līmenis ir nozīmīgs sirds asinsvadu slimību attīstīšanos veicinošs faktors, tāpēc bez ievērības to atstāt nedrīkst.

“Silvanols” produktu menedžere Inga Arbidāneuzsver, kaholesterīns organismam ir nepieciešams,taču ar mēru: “Holesterīns piedalās būtiskos dzīvības procesos, taču, tam paaugstinoties virs 5.0 mmol/L, holesterīns kļūst kaitīgs, jo veicina aterosklerozes rašanos, kas palielina sirds un asinsvadu slimību risku un var izraisīt gan miokarda infarktu, gan insultu. Tāpēc būtiski ir zināt savu holesterīna līmeni un savlaicīgi parūpēties par savu sirds un asinsvadu sistēmu, pirms vēl sajustas kādas nepatīkamas sekas.”

Kā norāda I. Arbidāne, ja holesterīns palielinās pirmo reizi un nav citu sirds saslimšanu, tad paralēli dzīvesveida maiņai kopā ar savu ārstu būt lietderīgi apsvērt dabīgo līdzekļu – uztura bagātinātāju – lietošanu: “Pasaulē holesterīna līmeņa normalizēšanai arvien lielāku popularitāti gūst Ķīnas sarkanorīsu rauga līdzekļi, taču arī Latvijā zināmajiem augiem – vilkābelei un māterei – piemīt labvēlīga iedarbība uz sirds un asinsvadu sistēmu. Ar jauno uztura bagātinātāju “Mocard” esam apvienojuši pasaules tendences un pašmāju vērtīgākos ārstniecības augus, lai palīdzētu iedzīvotājiem dabīgā veidā uzlabot savu sirds un asinsvadu sistēmas veselību.”

“Mocard” sastāvā atrodamas drošas un dabīgas izcelsmes izejvielas. “Mocard” sastāvā esošais no Ķīnas sarkanā rauga rīsiem iegūtaismonakolīns K, diennakts laikā uzņemot 10mg,palīdzuzturēt normālu holesterīna līmeni,vilkābeles ekstrakts – palīdzuzlabot asinscirkulāciju, māteres ekstraktsveicina normālu sirds un asinsvadu sistēmas darbību, savukārt tiamīns jeb B1 vitamīns būs noderīgs normālas sirdsdarbības veicināšanai.

“Silvanols” jaunu produktu izstrādē ik gadu iegulda vairāk nekā 100 000 eiro, regulāri patērētājiem piedāvājot inovatīvus produktus no dabīgām izejvielām, kas radīti, īpaši piedomājot par to lietotāju veselību, ērtību un labsajūtu.

 

Par “Silvanols”

“Silvanols” ir Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums, kas jau vairāk nekā 20 gadus ražo dabiskas izcelsmes uztura bagātinātājus, medicīniskās ierīces un zāles. “Silvanols” ražotās produkcijas kvalitāti un drošumu apliecina LV EN ISO 22000:2006, EN ISO 13485:2012 un EU GMP (Labas Ražošanas prakses) sertifikāti. 96,69% uzņēmuma akciju pieder AS “Olainfarm”.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.