-1 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Kefīrā marinēta vista, ar kartupeļiem, zaļumiem un ķiplokiem

 

shashlyik-iz-kuritsyi

Sastāvdaļas:
– kefīrs
– vistu šķiņķīši
– kartupeļi
– zaļumi
– sāls, pipari
– ķiploki
– tomāti

Pagatavošana:
Pirmkārt taisām marinādi. Smalki sagriežam ķiplokus, liekam tos pie kefīra, pieliekam sāli, piparus un zaļumus. Vistu marinējam 20 – 25 minūtes. Nomizojam kartupeļus, sagriežam daiviņās. Liekam viņus cepešpannā, pievienojam olīveļļu, sāli, piparus, zaļumus. Ķiploku daiviņas saspiežam ar nazi un liekam uz kartupeļiem. Ķiršu tomātiņus griežam 4 daļās un arī liekam virsū. Virs kartupeļiem liekam vistu un aplejam ar palikušo marinādi. Cepam 40 minūtes pie 200 grādiem. Ļoti vienkārši un ļoti gardi!

 

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.