8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Smalkais Parīzes grims – kā radīts tieši tev!

 

Mēdz teikt, ka melnā vakarkleita ir sievietes labākais draugs – tajā tu būsi eleganta ikvienā dzīves situācijā. Taču, lai par sevi radītu perfektu iespaidu, tev ir nepieciešama arī ideāla skropstu tuša. Ja vēlies būt tik pievilcīga, kā īsta parīziete, neaizstājama būs jaunā L’Oreal Paris Volume Million Lashes skropstu tuša So Couture So Black.

Jaunākās modes tendences atspoguļo Parīzes klasiku – eleganci, pārliecību par sevi un vērtību pret detaļām. Jaunā skropstu tuša So Couture So Black piešķirs tavam izskatam izsmalcinātību ikvienā detaļā! Tavs skatiens nekad vēl nebūs bijis tik intensīvs un elegants!

Skropstu tušai Volume Million Lashes So Couture So Black ir inovatīva “melnā zīda” formula, kas bagātināta ar neo-black pigmentiem. Tie skropstām pēc krāsošanas piešķir intensīvi melnu rezultātu, kas tevi nepievils. Turklāt tuša tiek uzklāta ar nevainojamo “Couture” elostamēra birstīti, kas sastāv no 408 īpaši maigiem, maziem sariņiem. Tie ar visaugstāko precizitāti atdala skropstas, tām piešķirot perfektu apjomu.

Ja vēlies izskatīties kā īsta parīziete, ieklausies L’Oreal Paris starptautiskā grima mākslinieka Karima Rahmana padomos!

Izcel savu acu skatienu!
1.Vispirms ar Super Liner Perfect Slim uzvelc ļoti precīzu līniju gar acs augšējo kontūru un pēc tam arī gar acs apakšējo kontūru. Tas izskatīsies tik smalki un eleganti!
2. Jaunā skropstu tuša So Couture So Black ir ideāli piemērota elegantas parīzietes tēla radīšanai. Tās inovatīvā “melnā zīda” formula, kas bagātināta ar neona melniem pigmentiem, nodrošinās izteiksmīgu, melnāks par melnu efektu. Augstas precizitātes otiņa perfekti atdalīs vienu skropstu no otras un piešķirs tām apjomu.
3. Izvēlies matēti sarkanu lūpu krāsu no Color Riche Pure Red ekskluzīvās kolekcijas, kas pateicoties intensīviem pigmentiem un mitrinošai formulai ar džodžoba eļļu tā sastāvā, ne vien nokrāsos lūpas piesātināti sarkanā tonī, bet arī padarīs tās gludas un maigas, nodrošinot izcilu komfortu.

Nu tu esi gatava labākajām ballītēm!

Ietērpies savā melnajā vakarkleitā un esi tik izsmalcināta un eleganta, kā īsta parīziete!

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.