6 C
Rīga
svētdien, 5 maijs, 2024

Karjera, kas būs tev piemērotākā, balstoties uz tavu horoskopa zīmi

 

Business woman surreal horizon by Dan Collier on 500px.com

No tavas zodiaka zīmes daudz kas ir atkarīgs, tai skaitā arī profesijas izvēle. Kāda profesija tev ir piemērotākā? Vai tu vari dibināt pati savu biznesu? Kur it nemaz neveiksies?

 Auns

Ja esat dzimusi zem šīs zīmes, tad vari bez bailēm nodarboties ar bankas operācijām un vērtspapīriem, jebkāda veida skaidru naudu un vekseļiem. Tevi gaida veiksme, ja izlemsi veltīt sevi darbam transporta pārvadājumu un ceļa būves jomā. Neapšaubāmus panākumus sasniegsi, ja nodarbosies ar alkoholisko dzērienu realizāciju, konfekšu vai citu konditorejas produktu pārdošanu.

Tu riskē “sadegt”, ja sasaistīsies ar trauku, apakšveļas un vilnas izstradājumu realizāciju. Labāk nenodarboties ar mājokļu maiņu vai īri, kā arī ar jūras velšu sagatavi un pārdošanu.

 Vērsis

Visiem Vēršiem veiksmi nesīs darbs, kas saistīts ar būvniecību un dzīvokļa un biroja remontu produkcijas pārdošanu. Var bez bailēm savu dzīvi saistīt ar māklera un dizainera pakalpojumu sniegšanu, kā arī dibināt uzņēmumu, kas pārdod juvelierizstrādājumus un apģērbu vai sniedz friziera un kosmetologa pakalpojumus.

Labvēlīgi norisināsies lietas tiem, kas nolēmuši pievērsties dažādu prezentāciju un izklaides pasākumu vadīšanai, kā arī nodarboties ar tūrisma vai spēļu biznesu. Veiksme gaida tos Vēršus, kuri ir nolēmuši kļūt par floristiem vai dārzniekiem, kā arī tos, kuri nolēmuši atvērt savu viesnīcu vai autoservisu.

Riskē tie, kuri nolēmuši nodarboties ar apsardzes biznesu, medikamentu, paklāju vai audio un video aparātu izgatavošanu un realizāciju, kā arī ķīmiskas produkcijas ražošanu.

Dvīņi

Dvīņiem ieteicams pamēģināt izpausties žurnālistikā vai reklāmas biznesā, sakaru sfērā vai uzziņu dienesta organizācijā. Var atvērt modes namu vai moderna apģērba veikalu vai kādu ar ķīmijas zinātni saistītu ražotni.

Labāk nedarboties ceļu būvē, mēbeļu remonta un izgatavošanas jomā, kā arī santehnikas preču izgatavošanas un pārdošanas sfērā.

Vēzis

Vēži būs veiksmīgi, ja atvērs banku, viesnīcu, fotostudiju, restorānu vai dizaina studiju vai, ja nodarbosies ar dažādu izsoles veidu organizāciju. Veiksme gaida tos, kuri nolēmuši attīstīt savu biznesu tādās jomās kā antikvariāts, tirgus aprīkojuma, ledusskapju, ādas izstrādājumu un rotaļlietu izgatavošana un pārdošana.

Pamata riska zona šai zīmei būs spirtu saturošas produkcijas izgatavošana un realizācija, spēļu bizness vai frizieru pakalpojumi.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.