11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Karjera, kas būs tev piemērotākā, balstoties uz tavu horoskopa zīmi

 

Lauva

Ja esi Lauva, tad kļūsti par komersantu un nodarbojies ar juvelierizstrādājumu iepirkumiem un realizāciju. Vari veiksmīgi pārdot alkohola izstrādājumus, audio un videotehniku, kā arī kosmētiku. Veiksmīga būs automobiļu pārdošana. Var atvērt savu autoservisu.

Nav ieteicams saistīt savu darbību ar medicīnu vai rituālu biznesu, vairot dzīvniekus, nodarboties ar apsardzes un detektīvu darbu, kā arī pārdot ieročus un munīciju.

Jaunava

Jaunavas būs veiksmīgas daudzās sfērās. Var droši atvērt tūrisma biroju un māklera kompāniju, kā arī bērnu pieskatīšanas organizāciju. Veiksme gaida tās Jaunavas, kuras ir nolēmušas nodarboties ar produktu sagatavošanu, ražot vai iepirkt ar mērķi pārdot, piemēram, somas un gultas veļu.

Kategoriski aizliegts nodarboties ar reklāmas biznesu. Ar zināmu piesardzību var izmēģināt sevi sporta preču un visa veidu apavu, tabakas izstrādājumu, parfimērijas, jaungada rotājumu un spirtu saturošas produkcijas iepirkšanā un realizācijā.

 Svari

Svari var droši atvērt šovbiznesa, spēļu un viesnīcas biznesa, žurnālistikas, veselības, reklāmas, apsardzes un juridiskas darbības kompāniju. Var nodarboties ar vizāžista un juveliera darbu, pulksteņu un kulinārijas produkcijas ražošanu.

Šajā gadījumā šīs zīmes pārstāvis riskus nosaka pats, ņemot vērā savu intuīciju.

Skorpions

Šīs zīmes pārstāvjus sagaida veiksme žurnālistikā un politiskajā sfērā. Var kļūt par advokātu vai banķieri, reklāmas aģentu vai mākleri, ražot un realizēt šaujamieročus un munīciju. Var veiksmīgi iesaistīties mēbeļu, veļas mazgājamo mašīnu, ādas izstrādājumu, bērna apģērbu, visa veida apavu, mācību līdzekļu, kā arī komunikācijas un sakaru līdzekļu izgatavošanā un pārdošanā.

Riska zonā atradīsies tie, kuri uzdrošinās atvērt savu autoservisu vai salonu vai sniedz friziera pakalpojumus.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.