13.4 C
Rīga
sestdien, 4 maijs, 2024

Dzimšanas mēneša ietekme uz raksturu – kas vieno vienā mēnesī dzimušos?

 

Vai tu esi kādreiz pamanījusi to, ka divi cilvēki, kas dzimuši vienā mēnesī, kaut kādā veidā ir līdzīgi? Izrādās, ka tā var būt, jo tas, kurā mēnesī cilvēks piedzimst, ietekmē arī viņa raksturu. Interesanti, vai ne?

Janvāris. Patīk komunikācija un atrašanās uzmanības centrā. Mīl tos, kuri mīl viņu. Cilvēks ar skaistu iekšējo un ārējo pasauli, bet bieži dusmojas. Steidz iegūt jaunus draugus. Šim cilvēkam viegli nodarīt  pāri, bet par laimi, viņš arī ātri visu aizmirst! Sapņotājs. Negrib kontrolēt savas emocijas, tādēļ rīcība var būt neprognozējama.

Februāris. Abstrakti domājošs, taču dzīvo realitātē. Inteliģents un gudrs. Raksturīga dažādība izvēlēs un viedoklī. Pievilcīgs. Slēpj sevī mazu velnēnu. Labi saprotas ar cilvēkiem, tāpēc viņam ir ne tikai viens labs draugs, bet vairāki. Temperamentīgs, bet prot būt arī mierīgs un pieticīgs. Mīl brīvību un mērķu sasniegšanu.

Marts. Lielisks cilvēks visās nozīmēs. Pievilcīga personība, kurai piemīt deva seksapīla. Maigs un noslēgts, bet tajā pašā brīdī spēj būt patiess, godīgs un dāsns pret citiem. Patīk uzturēt dziļas un kodolīgas sarunas. Pieliks visas pūles, lai viņa līdzcilvēki būtu laimīgi.

Aprīlis. Piemīt laba humora izjūta. Stūrgalvīgs un pļāpīgs. Labsirdīgs. Raksturīga lojalitāte un atsaucība. Labas komandas darba prasmes. Apveltīts ar labu atmiņu. Dzīves gudrs cilvēks, kas spēj izprast lietas būtību. Patīk aktīva atpūta un kultūra.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.