3.8 C
Rīga
trešdien, 17 aprīlis, 2024

Tievē patīkami un veselīgi – vienkārši izslēdz no uztura 6 produktus

 

Ja tev trūkst spēka un pacietības izturēt noteiktas diētas, meklē vienkāršākus veidus kā tievēt – lēnāk, toties veselīgāk. Kā vēsta portāls “Cosmopolitan”, rezultāts tevi patīkami pārsteigs!

Vienīgais noteikums, kas jāievēro – ja nedrīkst, tad nedrīkst. Pa ne mazliet, pat ne, lai sevi nedaudz palutinātu.

Cepti kartupeļi. Čipsi, kartupeļi frī, mājās cepti kartupeļi – tas viss ir aizliegts. Viss slēpjas eļļā – lai ēdiens būtu patiesi garšīgs, tā pagatavošanai ir nepieciešams liels daudzums eļļas. Tik liels, ka galu galā tu apēd vairāk eļļas, nekā kartupeļu.

Desas izstrādājumi. Gaļas paliekas, konservanti, emulgatori, pārtikas krāsvielas, aromatizatori, 30-50% taukvielu – lūk, kas ir desa. Un cīsiņi arī!

Gatavās mērces. Majonēze, kečups, siera un ķiploku mērce – veikala plauktos var atrast daudz. Izvairies no tām!

Cukurs. Te pat nekas daudz nav jāstāsta. Cukurs tievēšanu aptur.

Veikalā nopērkamie produkti “bez taukvielām” un “bez cukura”. Ēdot tādus produktus, apetīte pieaug, tāpēc apēdam vairāk. Beztauku produkcija ir kaitīga tādēļ, ka tauku trūkuma dēļ organisms sāk veidot rezerves, un notievēšana kļūst sarežģītāka.

Sāls. Tas nebūs viegli, bet mērķis ir skaidrs. Ja ir grūti uzreiz pavisam atteikties no sāls, dari to pakāpeniski. Pēc pāris nedēļām tu vispār būsi aizmirsusi, kāpēc lietoji sāli.

 

Autors: Dieviete.lv

 

3 KOMENTĀRI

  1. Patīkami? Man bez sāls organisms mokās. Jau mēģināju. Vairāk kā 5 dienas neizturēju. Jau otrajā dienā pēc katras maltītes ļoti slikti, nelabums, trešajā dienā arī temperatūra un vājums, kas nepāriet, kā smagi slima jutos. 6 dienā neizturēju, un brokastīm piebēru sāli, jau pēc pāris stundām nāca neizsakāms atvieglojums.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.