2.2 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Recepte: Dzelteno tomātu un ķirbju zupa ar tortellini

 
Attēls: Publicitātes

Krēmīga, maiga un sildoša zupa. Lieliski iederēsies gan kā pusdienu, gan vakariņu maltīte ģimenes un draugu lokā. Recepti piedāvā Rimi Gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis. 

Sastāvdaļas:

Dzeltenie tomāti Getliņi – 2 gab (lielie)

Ķiploks – 2 daivas

Sviests – 2 ēdamk.

Sviesta ķirbis – ½ gab

Svaigs baziliks – 1 bunte

Dārzeņu buljons – 300 ml

Saldais krējums – 200 ml

Tortellini (pēc izvēles) Rimi – 400 g

Svaigs baziliks – dekorēšanai

 

Pagatavošana:

Nomizo ķiploku un apcep sviestā, tad pievieno sviesta ķirbja gabaliņus un sautē aptuveni  2 minūtes. Pēc sautēšanas pievieno tomātus un dārzeņu buljonu. Vāri zupu vismaz 20 minūtes, tad sablendē viendabīgā biezzupā. Pēc tam, pievienojot saldo krējumu, savāri krēmīgā zupā. Svaigos tortellini vari novārīt atsevišķi, bet tikpat labi tos vari likt krēmzupā un pavārīt 2 – 3 minūtes, līdz gatavībai. Dekorē ar bazilika lapiņām.

 

Autors: Rimi Latvija 31.01.2018

 

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.