-1 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Recepte: Liellopa gaļa ar sieru māla podiņā

 
Attēls: Lifehacker.ru

Sastāvdaļas (4 porcijām):

  • 300 g liellopa gaļas
  • 150 g bekona
  • 8 kartupeļi
  • 50 g selerijas saknes
  • 4 ēdamkarotes sausa baltvīna
  • 4 tējkarotes citrona sulas
  • 100 g siera

Pagatavošana:

1.Liellopu gaļu sagriež gabaliņos. Bekonu apcep uz sausas pannas līdz gatavs un sasmalcina. Kartupeļus un selerijas sakni nomizo un sagriež gabaliņos.

2.Māla podiņā liek liellopa gaļu, bekonu, kartupeļus un seleriju. Katrā nedaudz ielej ūdeni, pa karotei vīna un citrona sulas. Aizver podiņus ar vāku.

3.Cep cepeškrāsnī aptuveni 1,5 stundas. Tad noņem vāciņus, uzber rīvētu sieru un liek krāsnī uz vēl 15 minūtēm.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.