-0.4 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Recepte: Gaisīgais aprikožu pīrāgs

 
Attēls: Instagram.com/cooking_mag/

Sastāvdaļas:

  • 4 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze miltu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 paciņa vaniļas cukura (20 g)
  • 450 g aprikožu
  • Nedaudz sviesta

Pagatavošana:

1.Olas sakuļ viendabīgā masā, turpinot kult, pievieno cukuru, tad pakāpeniski arī miltus, cepamo pulveri un vaniļas cukuru.

2.Aprikozes nomazgā, sadala uz pusēm, izņem kauliņus. Cepamformu apsmērē ar sviestu un liek tajā aprikozes (atstāj nedaudz, lai liktu arī pa virsu).

3.Mīklu lej formā, izrotā ar atlikušajām aprikozēm. Cep iepriekš uzsildītā krāsnī 180oC aptuveni 35-40 minūtes.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.