2 olas
1 glāze cukura
1 ēdamkarote vaniļas cukura
300 grami sviesta
2 glāzes miltu
1 tāfelīte šokolādes
Sakapāti valrieksti (ja ir vēlēšanās)
3 glāzes kakao pulvera (labāk bez cukura)
3 tējkarotes sodas
34 tējkarotes sāls
Pagatavošana
1. Trauciņā izkausē sviestu.
2. Sviestu, olas, cukuru, vaniļas ekstraktu sakuļ, līdz maisījums kļūst viendabīgs. Samaisa kopā miltus, kakao, sodu un sāli.
3. Iemaisa to sviesta, olu, cukura un vaniļas masā, līdz arī tā kļūst viendabīga.
4. Iemaisa masā sakapāto šokolādi un valriekstus.
5. Liek pa ēdamkarotei (ja vēlies lielus cepumus) vai tējkarotei (ja vēlies maziņus) uz cepampapīra un cep apmēram 180°C – aptuveni 15 minūtes.
Lai labi garšo!
Autors: Dieviete.lv