Nepieciešams

2 olas

1 glāze cukura

1 ēdamkarote vaniļas cukura

300 grami sviesta

2 glāzes miltu 

1 tāfelīte šokolādes

Sakapāti valrieksti (ja ir vēlēšanās)

3 glāzes kakao pulvera (labāk bez cukura)

3 tējkarotes sodas

34 tējkarotes sāls

 

Pagatavošana

1. Trauciņā izkausē sviestu.

2. Sviestu, olas, cukuru, vaniļas ekstraktu sakuļ, līdz maisījums kļūst viendabīgs. Samaisa kopā miltus, kakao, sodu un sāli.

3. Iemaisa to sviesta, olu, cukura un vaniļas masā, līdz arī tā kļūst viendabīga.

4. Iemaisa masā sakapāto šokolādi un valriekstus.

5. Liek pa ēdamkarotei (ja vēlies lielus cepumus) vai tējkarotei (ja vēlies maziņus) uz cepampapīra un cep apmēram 180°C – aptuveni 15 minūtes.

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 
Ko Tu par to saki?

Komentē

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2018

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?