3.4 C
Rīga
svētdien, 22 decembris, 2024

Cūkgaļa ungāru gaumē

 

Nepieciešams (4 personām)

600 g cūkas šķiņķa

4 ēdamkarotes eļļa

100 g sīpolu

10 g maltu sarkano piparu

Sāls

100 g tomātu

2 paprikas 

1 čilī pipars

1 tējkarote vegetas

Pagatavošana

Sagriez cūkgaļu lielās šķēlītēs un sīpolus plānos gredzenos. Iztīrīto papriku un tomātus sagriez gabalos. 

Uzkarsētā eļļā apcepiet sīpolus līdz zeltainai nokrāsai. Samazini liesmu un sīpoliem pievieno maltus sarkanos piparus un samaisi. Pieliec cūkgaļu, nedaudz apcep, pievieno smalki sagrieztu čili piparu un apkaisi ar vegetu. Uzlej nedaudz ūdens, uzliec vāku un sautē, ja nepieciešams, tad aplej ar ūdeni.

Kad gaļa kļuvusi pusmīksta, pievieno sagatavotos paprikas un tomātu gabaliņus un ūdenī izšķīdinātus miltus. Sautē līdz ēdiens ir gatavs. Pasniedz ar ungāru makaroniem vai nūdelēm. Ziemā svaigas paprikas vietā var izmantot marinētu papriku.

 

Lai labi garšo!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.