15 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Šādi sieviete uzvedas ja nemīl vīrieti

24/03/2021 17:11
 

Sievietes neapmierinātībai var būt daudz iemeslu, taču, ja šī nepatika ir ilgu laiku, tad tas vienkārši runā par nepatiku pret partneri. Lai cik skumji tas neizklausītos, vīrieši ignorē šādus niekus sievietes attieksmē, kā rezultātā abi partneri attiecībās tiek mocīti.

Neapmierināta sieviete

Mīlošas sievietes acīs viņas izredzētais ir ideāls it visā. Sieviete mēģina attaisnot pat partnera trūkumus un pārvērst tos priekšrocībās. Bet pastāvīgi neapmierinātas dzīvesbiedres attieksme, kuru kaitina katrs vīra solis, jau ir nopietns iemesls uztraukumam. Nē, ikvienam ir tiesības dusmoties. Mēs ne vienmēr varam uzminēt mīļotās noskaņojumu.

Bet skarbais tonis un ikdienas pārmetumi pat neizklausās pēc mīlestības. Sieviete, kura nemīl savu vīrieti, no viņa izvairās, izvairās no ķermeņa kontakta un dzīvesbiedra klātbūtnē ātri kļūst aizkaitināma. Viņai nepatīk vīra pieskārieni, viņu kaitina katrs sīkums. Vīrieši bieži metas bēgt no šādām sievām, kaut lai apciemotu draugus un tur vīrs noteikti stāstīs, kā sieva viņu mājās “grauž”.

Vienaldzība

Tikai vienaldzīga sieviete var būt sliktāka par ”zāģējošu” sievieti. Viņa ir tik vienaldzīga pret savu vīru, ka nekad viņu pat nepamana. Šāda sieviete nekad nejautā, kā klājas viņas vīram, viņai ir vienalga, vai kaut vīrs iet “pa kreisi”. Dažreiz viņa var pat nepamanīt, ka vīrieša nav blakus, un atceras viņu tikai tad, kad viņai kaut kas no viņa vajadzīgs.

Mēs ticam patiesai mīlestībai. Jūs nevarat vērtēt cilvēkus pēc viņu izvēles. Ja pamanāt šīs pazīmes laulātās uzvedībā, padomājiet, kāpēc viņa izturas šādi. Mēdz teikt, ka šāda uzvedība sievietēm parādās pēc pāris gadiem laulībā. Bet tad jau tā ir abu partneru vaina, vai ne? Mīli un esi mīlēts, neaizmirstiet uzturēt romantiku pat pēc desmit gadu ilgas laulības.

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.