Klasiskās vistas fahitas ir ļoti viegli pagatavojamas. Pildiet mīkstās tortiljas ar pikantu vistas gaļu, rupji sagrieztiem dārzeņiem un maigo gvakamoli, lai pagatavotu gardas vakariņas!
Porciju skaits – 4
Fahitas
Sastāvdaļas
0.5 iepakojums Santa Maria Kviešu pilngraudu tortiljas, vidējās
1 paciņa Santa Maria Fahitas garšvielu maisījums
500 g vistas fileja
1 gab. sarkanā paprika
1 gab. sīpols
1 ēd.k. eļļa
Pasniegšanai
zaļie salāti
gvakamole
1 buntīte koriandrs
1 gab. laims
Pagatavošana
- Sagrieziet vistas gaļu, sīpolus un sarkano papriku tievās strēmelītēs.
- Cepiet gaļu eļļā uz karstas pannas, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Pievienojiet sīpolus un sarkano papriku.
- Pievienojiet garšvielu maisījumu un samaziniet plīts liesmu. Cepiet aptuveni 3 minūtes.
- Uzsildiet tortiljas, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.
- Klājiet salātu lapas uz tortiljām. Lieciet fahitu pildījumu uz salātu lapām un virsū klājiet gvakamoli.
- Salokiet tortiljas un rotājiet ar laimu un koriandru.
- Pasniedziet nekavējoties un izbaudiet!