2.2 C
Rīga
ceturtdien, 21 novembris, 2024

Recepte: Pikantās vistas fahitas

Santa Maria
 

Klasiskās vistas fahitas ir ļoti viegli pagatavojamas. Pildiet mīkstās tortiljas ar pikantu vistas gaļu, rupji sagrieztiem dārzeņiem un maigo gvakamoli, lai pagatavotu gardas vakariņas!

Porciju skaits – 4

Fahitas

Sastāvdaļas

0.5 iepakojums Santa Maria Kviešu pilngraudu tortiljas, vidējās 

1 paciņa Santa Maria Fahitas garšvielu maisījums 

500 g vistas fileja

1 gab. sarkanā paprika

1 gab. sīpols

1 ēd.k. eļļa

Pasniegšanai

zaļie salāti

gvakamole

1 buntīte koriandrs

1 gab. laims

Pagatavošana 

  1. Sagrieziet vistas gaļu, sīpolus un sarkano papriku tievās strēmelītēs.
  2. Cepiet gaļu eļļā uz karstas pannas, līdz tā kļūst zeltaini brūna. Pievienojiet sīpolus un sarkano papriku.
  3. Pievienojiet garšvielu maisījumu un samaziniet plīts liesmu. Cepiet aptuveni 3 minūtes.
  4. Uzsildiet tortiljas, ievērojot norādījumus uz iepakojuma.
  5. Klājiet salātu lapas uz tortiljām. Lieciet fahitu pildījumu uz salātu lapām un virsū klājiet gvakamoli.
  6. Salokiet tortiljas un rotājiet ar laimu un koriandru.
  7. Pasniedziet nekavējoties un izbaudiet!
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.