0 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Lavašs ar pildījumu. 20 labas receptes

 

1113

20 piedevas lavašam:

  1. Krabju nūjiņu paciņa, pāris ķiploku daiviņas, vārīta ola, sarīvēts siers, zaļumi, majonēze.
  2. Biezpiena paka, sāls, zaļumi, pāris ķiploka daiviņas, vairākas karotes majonēzes.
  3. Biezpiena paka, sāls, zaļumi, pāris ķiploka daiviņas, sarīvēts siers, sālīta gurķa gabaliņi.
  4. Cepti šampinjoni ar sīpoliem, zaļumi, iepakojums kausētā siera (200 g), asumam – sīki sasmalcināti marinēti gurķīši.
  5. Sarkanās zivs gabaliņi, svaigs gurķis, zaļumi.
  6. Ar rokām sadrupināts Adigejas siers, korejiešu burkāni, majonēze un zaļumi.
  7. Zivs konservi eļļā, samīcīti ar dakšu, rīvēts siers, zaļumi.
  8. Rīsi, ola un majonēze ar zaļumiem.
  9. Šķiņķa un cietā siera kubiciņi, svaigs gurķis, ķiploka daiviņa, majonēze.
  10. Rīvētas vārītas olas, korejiešu burkāni, kūpināta desa, majonēze.
Lasi vēl:
Lavaša pīrāgs ar sieru – laba ideja šodienas vakariņām
Armēņu lavašs
Ātrais pīrāgs brokastīm vai negaidītiem viesiem
  1. Sarīvēti gurķis un burkāns, kūpinātas desas vai gaļas gabaliņi, zaļumi, majonēze.
  2. Sautēti eļļā sīpoli un saldā paprika, sīki sasmalcināti sāļie gurķi, cepti vistas gaļas gabaliņi, svaigo tomātu šķēlītes, ķiploka daiviņa un majonēze.
  3. Apcepta maltā gaļa, rīvēts cietais siers, sautēti eļļā sīpoli un saldā paprika.
  4. Rīvēti burkāni un bietes, ķiploka daiviņa, sasmalcinātu valriekstu sauja, majonēze.
  5. Apcepti sīpoli ar sēnēm, rīvēts siers, vārītas olas, zaļumi.
  6. Saldā krējuma siers, sīki sagriezti sīpoli un ķiploki, melnie un sarkanie maltie pipari.
  7. Ceptas vistas aknas, maltos piparus, vairākas karotes saldā krējuma sakult blenderī, pievienot sāli un piparus, uzsildīt mikroviļņu krāsnī.
  8. Apceptus augu eļļā sīpolus, ķiplokus, saldo papriku, baklažānu un pāris tomātus samaisīt blenderī viendabīgā pastā.
  9. Sviestu, vārītas attīrītas garneles, ķiploku daiviņu samīcīt ar dakšu.
  10. Krabju nūjiņas, 2-3 olas, 70-100 g cietā siera, 180 g majonēzes, zaļumi.
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.