Sastāvdaļas :
olas – 3 gab .
tomāti – 4 gab .
šampinjoni – 300 g
cietais siers – 200 g
piens – 300 ml
milti – 150 g
ķiploki – 2 daiviņas
augu eļļa – 1 ēdamkarote
dilles – 1 buntīte
cukurs – 1/2 ēdamkarotes
sāls – 1/4 tējk
Lasi vēl: |
Pankūkas ar gaļu! Laba recepte! |
Gardas pankūkas brokastīs |
Salāti ar olu pankūkām un vistu |
Pagatavošana:
1. Sagatavo mīklu pankūkām. Sakuļ olas ar pienu, pievieno miltus, cukuru un sāli .
Sajauc mīklu.
2. Dilles smalki sakapā. Jūs varat ņemt arī pētersīļus vai sīpollokus, pēc saviem
ieskatiem.
3. Pievieno zaļumus, rūpīgi samaisa.
4. Sasilda pannu , iesmērē ar augu eļļu.
5. Cep pankūkas. No šā mīklas daudzuma iznāk 6 pankūkas.
6. Tomātus sagriež šķēlēs. Labāk izmantot cietos tomātus.
7. Sarīvē sieru.
8. Notīra sēnes, sagriež šķēlēs.
9. Uz pannas apcep sēnes, nedaudz pasāla.
10. Ar ķiploku spiedi saspiež ķiplokus, sajauc ar sieru.
11. Ieliekam pankūku cepamajā traukā, saliekam tomātus, sāli un piparus. Tad
pievienot sēnes un sieru ar ķiplokiem. Pārklāj ar otru pankūku. Un atkal: tomātus, sāli,
piparus, sēnes un sieru, pankūku. Līdz beidzas pankūkas.
12. Pēdējo pankūku pārkaisa ar sieru.
13. Uzsilda cepeškrāsni līdz 180 ° C.
14. Cept pankūku torti cepeškrāsnī 15 minūtes.
15. Izņemiet ļaujiet nedaudz atdzist.
To var ēst kā siltu tā aukstu – ir garšīgi jebkurā gadījumā.
Labu apetīti!