0 C
Rīga
svētdien, 24 novembris, 2024

Vistu kājiņas krekeru panējumā

 

8

Sastāvdaļas:

  • 50 g sāļie krekeri
  • 2 ēdamkarotes rīvēta parmezāna vai cita veida cietā siera
  • ½ tējkarote paprikas pulveris
  • ¼ tējkarote ķiploku pulveris
  • ¼ tējkarote sāls un pipari
  • 1 ola
  • 1 ēdamkarote medus
  • 1 tējkarote ūdens
  • 4 vistu kājiņas

Pagatavošanas veids:

  1. Uzsildīt cepeškrāsni uz 220°С.
  2. Samalt krekerus blenderī vai ar mīklas ruļļa palīdzību.
  3. Samaisīt krekera drupačas ar sieru, papriku, ķiploka pulveri, sāli un pipariem.
  4. Bļodā iesist olu, pievienot medu un ūdeni, samaisīt.
  5. Vistu kājiņas attīrīt no ādas, nomazgāt un nosusināt. Katru kājiņu iemērkt olas maisījumā un pēc tam rūpīgi apbērt ar panējumu.
  6. Kājiņas izlikt uz plāts, kurā ieklāts cepamais papīrs.
  7. Cept līdz zeltainam brūnumam aptuveni 16-20 mminūtes, vienu reizi apgriežot.
  8. Ielikt traukā, lai gaļa pēc iespējas ilgāk paliktu silta.
 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.