-1 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Spinātu groziņi

 
Foto - Valdis Semjonovs
Foto – Valdis Semjonovs

Spinātu groziņi (8–10 gabali) – 500 g kārtainās rauga mīklas.

Pildījumam – 250 g smalki sagrieztu spinātu, 100 g svaigā krēmsiera, puse ķiploka daiviņas, 1 ola, sāls pēc garšas, samalti melnie pipari.

Pagatavošana.

Kārtaino rauga mīklu izveltnē, sagriež gabaliņos un liek silikona vai groziņu cepamveidnēs. Uzraudzē un iepilda spinātu masu (visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā). Cep +180 °C aptuveni 20 minūtes, līdz groziņa apakša kļūst zeltaina. Pasniedzot var dekorēt ar krēmsiera un avokado krēmu.

 

praktiski

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iepriekšējais rakstsPretīgais sekss
Nākamais rakstsSveicam Valsts svētkos ar skaistu VIDEO