1 C
Rīga
sestdien, janvāris 23, 2021

Spinātu groziņi

 

Foto - Valdis Semjonovs
Foto – Valdis Semjonovs

Spinātu groziņi (8–10 gabali) – 500 g kārtainās rauga mīklas.

Pildījumam – 250 g smalki sagrieztu spinātu, 100 g svaigā krēmsiera, puse ķiploka daiviņas, 1 ola, sāls pēc garšas, samalti melnie pipari.

Pagatavošana.

Kārtaino rauga mīklu izveltnē, sagriež gabaliņos un liek silikona vai groziņu cepamveidnēs. Uzraudzē un iepilda spinātu masu (visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā). Cep +180 °C aptuveni 20 minūtes, līdz groziņa apakša kļūst zeltaina. Pasniedzot var dekorēt ar krēmsiera un avokado krēmu.

 

praktiski

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!

Iepriekšējais rakstsPretīgais sekss
Nākamais rakstsSveicam Valsts svētkos ar skaistu VIDEO