0.3 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Pašu gatavotas biezpiena konfektes – gandrīz kā čupačupi

 

popcake

Sastāvdaļas – 150 g biezpiena, 150, g pūdercukura, 100 g kokosa skaidiņu.

Pagatavošana.
Biezpienu izberž caur sietu, sajauc ar pūdercukuru, pusi no kokosa skaidiņām un izveido bumbiņas. Apviļā atlikušajās skaidiņās un liek saldētavā. Ja biezpiena masa sanāk pārāk mīksta, pirms bumbiņu veidošanas to uz 15 min ieliek saldētavā. Pusi no kokosa skaidiņām var aizvietot ar baltās šokolādes skaidiņām. Biezpiena masā var iepilināt pāris piles pārtikas krāsas, tad konfektes būs krāsainas.

 

praktiski

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.