19 C
Rīga
otrdien, 30 aprīlis, 2024

Seši dziednieces un ekstrasenses Beatas Sproģes-Kozlovskas padomi spēkam vēsajā laikā

 
Foto - Matīss Markovskis
Foto – Matīss Markovskis

Dziedniecei un ekstrasensei Beatai Sproģei-Kozlovskai jau kopš bērnības piemitušas spējas redzēt vairāk. Mazotnē gan šķitis, ka visi redz un zina tāpat kā viņa. Tikai vēlāk apjautusi, ka viņai dots vairāk, tāpēc dāsni palīdzējusi cilvēkiem.

Studējusi medicīnu, 11 gadu strādājusi par fizioterapeiti bērnu slimnīcā, palīdzot mazajiem atveseļoties pēc operācijām. Bieži gan urdījis protests par pārlieku plašu zāļu lietošanu, jutusi, ka grib palīdzēt arī citādi. Beata 35 gadu vecumā sākusi iet jaunu ceļu. Mācījusies izprast, kā varētu likt lietā savas spējas, kā dziedināt, mācījusies pie vairākiem garīgajiem skolotājiem, arī Tibetas mūkiem.

“Iemācījos saslēgties ar Visuma, dievišķo enerģiju, ko saņemam no augšas. Man to dod, un es dāvāju tālāk, palīdzu cilvēkiem. Ikvienam būtu svarīgi sakārtot savu enerģētisko ķermeni, jo tas tieši ir saistīts ar fizisko ķermeni. Ja nav enerģijas, nebūs arī veselības.”

Dziedniece dzīvo Vaivaros, kur tuvumā ir mežs, jūra un Lielupe, un uz visām šim vietām viņa dodas uzņemt enerģiju. Dārzā ir divi veci ozoli, arī pie tiem allaž pieiet, lai aprunātos, smeltos spēku.

Kā palīdz koki?

Kokam šajā laikā ir vērtīga iedarbība – tas spēj savākt no cilvēka visu negatīvo, atbrīvot no nelāgā.

* Stāvot zem koka, vari iztēloties: manas rokas ir zari, bet kājas ir saknes, kas ieaug zemē. Un enerģija skalojas man cauri – no zariem līdz saknēm un atpakaļ, vairākas reizes šurpu turpu. Sāc no augšas un pabeidz atkal ar augšupejošu enerģiju. Ar rokām nav jāplātās, pietiek, ja to dara domās, iztēlojoties.

* Ja vēlas piespiesties kokam, lai gūtu spēku, vīrietim to vēlams darīt, piekļaujoties stumbram ar muguru, bet sievietei – ar priekšpusi.

Banānu kvass imunitātei

Lai stiprinātu imunitāti, noder sena tibetiešu recepte – īpaši darināts kvass. Beata to gatavo jau vairākus gadus un iesaka citiem. Latvijā par šādu spēka dzērienu zinot daudzi.

Četrus banānus noskalo karstā ūdenī, noloba mizas, nedaudz sagriež. Mizas iesien marlē un ieliek trīslitru burkā. To pielej ar ūdeni, kurā iejaukta glāze cukura. Vēl iemaisa tējkaroti biolakto vai skābā krējuma. Burkai uzklāj marli un noliek tumšā vietā, kur netiek klāt gaisma. Atstāj, lai rūgst 10 dienas. Pirmajās dienās ar koka karoti izmaisa. Ja virsū veidojas it kā pelējums, to noņem, bet tas nav nekas slikts vai kaitīgs. Ja telpa vēsāka, kvass jāraudzē ilgāk, bet ne vairāk par 14 dienām.

Dzēriens ir ļoti garšīgs. Tajā rodas burbulīši līdzīgi kā ieskābušās bērza sulās. Kvasu izkāš. Nereti izdodas šķidrāks, citreiz biezāks – vērtīgāks ir tumīgākais.

Dzer pa pusglāzei trīsreiz dienā pirms ēšanas. Trīs litri ir viens kurss. Dzērienu drīkst dot arī bērnam, bet ne vairāk par 50 militriem vienā reizē.

Banānu kvass atjauno šūnas, palīdz veidoties kolagēnam, īpašai olbaltumvielai, kas ir saistaudos un kaulos, tas uzlabo ādas un visa organisma veselību.

Lasīt tālāk

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.