8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Fortūnas horoskops. Kuras ir veiksmīgākās zodiaka zīmes?

 

pakavs

Zvaigžņu iedarbības dēļ mēs esam ļoti dažādi. Katras zodiaka zīmes raksturs ir atšķirīgs, nerunājot nemaz par tādām lietām kā veiksme. Pret katras horoskopa zīmes pārstāvjiem Fortūna attiecas dažādi. Kurš no mums tad ir visveiksmīgākais?

 

AUNS

Šajā horoskopa zīmē dzimušajiem veicas gan mīlestībā, gan naudas lietās. Veiksme šajās abās jomās ir visnotaļ saprotama, jo Auni ir azartiski un nebaidās zaudēt. Viņiem patīk pats spēles process, bet rezultāts ir otršķirīgs. Nemēģiniet viņiem līdzināties – jums tik un tā nekas nesanāks.

VĒRSIS

Vēršiem neticami veicas mīlestībā. Gan vīrieši, gan sievietes, kas dzimuši šajā zīmē, zina, kā pareizi savaldzināt citus cilvēkus. Tas atnes viņiem finansiālas uzvaras. Ja Vērsis ir pietiekami viltīgs, viņš vienmēr un visur var izmantot pazīšanās savā labā.

DVĪŅI

Dvīņiem Fortūna palīdz ne īpaši bieži. Visbiežāk veiksme viņus gaida situācijās, kurās izejas vienkārši nav. Kaut kā viss neticamā veidā iegrozās tā, ka Dvīņi iznāk no ūdens sausām kājām. Piemēram, kad finanses ir beigušās, kāds viņiem uzdāvina prāvu naudas summu. Tieši Dvīņi ir tie, kurus bieži sauc par liekēžiem.

VĒZIS

Vēžiem ļoti veicas naudas jautājumos, kad runa ir par to, kur ieguldīt esošos līdzekļus. Šīs zīmes pārstāvji ir dzimuši uzņēmēji, kuri vienmēr zina, kā palielināt savu kapitālu un neiekrist parādu gūstā. Vēži prot izveidot pareizās pazīšanās. Dzīves ceļa sākumā Vēži atrod draugus, kuri nekad no viņiem nenovēršas.

LAUVA

Lauvām ir daudz trūkumu un vājo pušu, tāpēc Fortūna tiem vajadzīga biežāk nekā citām zīmēm. Veiksme lutina šīs zīmes pārstāvjus ar cilvēkiem, kuri dāvā Lauvām visu savu mīlestību. Lauvām ir daudz draugu un mīļotais cilvēks, bet ne tāpēc, ka viņi ir lieliski, bet gan tāpēc, ka tā vēlas zvaigznes un Visums.

JAUNAVA

Jaunavām veiksme smaida tad, kad viņas to negaida, taču ievērojami retāk nekā citām zodiaka zīmēm. To kompensē Jaunavu prasme un talants jebkuru lietu paveikt līdz galam. Jaunavas māk apieties ar naudu, runāt tikai to, kas vajadzīgs un uzsākt strīdus tikai piemērotā brīdī. Tās var dēvēt par izciliem stratēģiem un diplomātiem.

SVARI

Veiksmes ziņā Svari lielā mērā līdzinās Jaunavām. Visums ir apveltījis Svarus ar veiksmi gandrīz visā. Zvaigznes piešķir Svariem kaut kādu nereālu grāciju un šarmu. Šis valdzinājums glābj Svarus no neizdošanās, palīdz mīlestībā un vienkārši nes veiksmi.

SKORPIONS

Skorpioni pēc dabas ir stipri un apveltīti ar lielu veiksmi. Tas izpaužas tā, ka viņi prasmīgi izvairās no problēmām sarežģītās situācijās. Ja biroja ēkā uzsprāgs bumba, tad izdzīvos tikai Skorpioni. Ja pienāks pasaules gals, tad Skorpioni būs tie, kas atjaunos dzīvību uz Zemes.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki ir neticami veiksmīgi, turklāt veiksme nav atkarīga no tā, ko viņi dara. Viņiem pietiek tikai kaut ko ļoti vēlēties. Paies neilgs laiks, un Strēlnieki ieraudzīs savu vēlmju augļus. Veiksmes ziņā šīs zodiaka zīmes pārstāvjus patiešām var apskaust.

MEŽĀZIS

Pajautājiet Mežāzim, vai viņam veicas, un viņš atbildēs noliedzoši. Paši savās acīs šīs zīmes pārstāvji ir cietēji un visu panāk paši, lai gan patiesībā viss ir otrādi. Liktenis pastāvīgi sniedz Mežāžiem iespēju uzvarēt atlasē uz labu darba vietu. Mīlestībā Mežāžiem arī veicas, taču viņi bieži to neievēro vai arī neizmanto izdevību.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs ir vēl viens likteņa luteklis. Ūdensvīram patīk riskēt, par ko zvaigznes viņu apbalvo ar uzvarām. Daudzās filmās ir varoņi, kuri ir gudri un zina ļoti svarīgu informāciju, ko pārdod. Tādi paši ir Ūdensvīri – viņi vienmēr ir soli priekšā, jo zina vairāk par citiem. Kā? Nav zināms. Droši vien tā ir veiksme.

ZIVIS

Zivīm veicas diezgan bieži, taču Visums gandrīz vienmēr paņem no Zivīm kaut ko atpakaļ. Ja Zivis pašas nenojauš, kur tām varētu veikties, tad bieži saskaras ar grūtībām. Zivis nevar nosaukt par neveiksmīgām, taču mute neceļas tās saukt par Fortūnas luteklēm.

 

 

lalv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.