8.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Seši dziednieces un ekstrasenses Beatas Sproģes-Kozlovskas padomi spēkam vēsajā laikā

 

Piecas minūtes vējā

“Ir vērts izmantot rudens vēju savā labā. Ja plosās vētra, pūš stiprs vējš, nevis slēpties zem siltas segas, bet iet laukā. Stāvēt pretī vējam un sajust, kā pūš. Paņemt šo spēku sev,” iesaka Beata Sproģe-Kozlovska.

Saules pinuma čakrā koncentrējas iedzimtā enerģija, ko devuši vecāki. Dzimtas spēku iespējams papildināt, enerģiju uzkrāt. Lūk, viens no veidiem – izej laukā un nostājies pret vēju. Aizver acis, atplet rokas un velc vētru, lielo vēju pie sevis, tieši uz saules pinumu. Iztēlojies, ka piepildi sevi ar vētras enerģiju. To var darīt arī mazā vēja pūsmā, bet, jo vējš stiprāks, jo enerģija spēcīgāka. Un, jo vecāks cilvēks, jo vairāk viņam nepieciešama papildu enerģija.

Šādi vējoties nedrīkst ilgi, pietiek ar piecām minūtēm, jo var kļūt slikti no pārāk liela enerģijas pieplūduma.

“Es šo paņēmienu allaž izmantoju. Vēl ļoti vējainā dienā dodos turp, kur aug lieli koki. Nostājos pie tiem un saku: es izlīdzinu vētras spēku, paņemu to sevī! Šādi man rodas vairāk enerģijas, un tas ļauj labāk palīdzēt citiem,” stāsta dziedniece.

Lasi ik dienu!

Dziedniece Beata ir izveidojusi īpašu tekstu, ko ieteicams skaļi lasīt ik dienu. Tajā ir pozitīvi apgalvojumi, šādu tekstu nereti dēvē par afirmāciju, bet latviski skanīgāk būtu teikt – vārdi, kas palīdz iekustināt enerģiju.

“Man ir labi. Ar katru dienu man kļūst labāk, labāk un labāk. Katra mana organisma šūniņa atjaunojas; asinis kļūst svaigas, tīras, veselas; hormonālā sistēma strādā lieliski; muskuļi, āda, asinsvadi kļūst elastīgi, tīri, atjaunoti; kauli – stipri, locītavas – lokanas, kustīgas; visi orgāni un sistēma pakļaujas smadzeņu darbībai; smadzenes funkcionē brīnišķīgi – tās ļoti labi vada visu orgānu un sistēmu darbu; visi orgāni un sistēmas strādā apbrīnojami. Es kļūstu veselāks, gudrāks, labāks, spējīgs veikt lielus, radošus, cilvēkiem un man pašam derīgu darbus. Man ir labi un ar katru dienu kļūst vēl labāk, labāk un labāk.”

Šos vārdus lasa skaļi, vislabāk no rīta pēc pamošanās. Taču tikpat vērtīgi to darīt vakarā vai dienas laikā, ja nomāc slikta oma. Slimojot der lasīt vairākas reizes dienā. Daudzi stāstījuši, ka pēc tam pat temperatūra pazeminājusies.

“Šie vārdi darbojas, pat ja tiem netic, nav pārliecības, ka palīdzēs. Smadzenes uztver tekstu caur redzi. Lasot skaļi, informācija caur dzirdes centriem nonāk smadzeņu viļņos, arī hipotalāmā jeb galvas smadzeņu zemgarozas daļā, kas nodrošina smadzeņu, nervu un endokrīnās sistēmas darbības koordināciju. Koncentrējot uzmanību caur skaņu un vizuālo uztveri, teksts nosēžas zemapziņā. Tas ir sastādīts tā, ka organisms pats sāk regulēt orgānu darbību, pārmaiņas notiek šūnu līmenī.

Lasot skaļi katru dienu, aptuveni pēc mēneša piepeši pamanīsi, ka jūties enerģiskāks un možāks, pašsajūta uzlabojusies.”

Spēkam vēsajā laikā

* Dzēriens, kas atbaida vīrusus un stiprina imunitāti

Ņem pustējkaroti ingvera pulvera un tikpat daudz kurkumas, aplej ar glāzi karsta (60 grādu) ūdens, atstāj 3–4 minūtes, lai ievelkas un padziest, pievieno tējkaroti medus. Ļoti labi noder drēgnā laikā, taču var dzert katru vakaru.

* Spēka deva veselības vairošanai

500 g dzērveņu sastampā. Divus citronus izmērcē aukstā ūdenī, tad norīvē mizu, bet mīkstumu sagriež pēc iespējas sīkāk (sēklas izņem!). Prāvu ķiploka galvu notīra un daiviņas izspiež ar spiedi. Visu sajauc un pievieno 0,5 l medus, kārtīgi samaisa. Trīs dienas notur istabas temperatūrā, lai savelkas. Lieto pa ēdamkarotei pēc vakariņām, aptuveni divas stundas pirms gulētiešanas.

 

 

veselam

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.