-1 C
Rīga
piektdien, 22 novembris, 2024

Saldie auzu pārslu cepumi

 

saldie_cepumi

Tev vajadzēs:

  • 2 glāzes “Dobeles dzirnavnieka” pilngraudu auzu pārslu
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze miltu
  • 1 glāze sviesta
  • 2 olas
  • sāls
  • 40g smalki sagrieztas baltās šokolādes
  • Pēc izvēles – kaltētas dzērvenes, rieksti, sukādes

 

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc viendabīgā masā, veido vajadzīgo formu un un cep krāsnī 180 apm. 15 min. vai, līdz cepumi gatavi.

 

Paldies par recepti restorāna “3” šefpavāram Jurim Dukaļskim

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.