12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Astoņi iemesli, kāpēc gudriem un inteliģentiem cilvēkiem ir mazāk draugu

 

Group of asian students in uniform studying together at college by Prasit Rodphan on 500px.com

Tu esi pārliecināta par saviem vārdiem un rīcību. Tas var būt pretrunā ar to, ko dara un runā tavi „draugi”. Tev ir savi principi un vērtības, un tev vienmēr ir, ko teikt. Tu nedomā tā, kā citi, bet tevi pārāk neuztrauc svešu cilvēku viedoklis.

Tev nav laika mākslīgām attiecībām un bezjēdzīgām sarunām. Tu neinteresējies par kaut ko tikai tāpēc, ka par to interesējas citi. Tāpēc tu vairāk laika pavadi vienatnē. Tevi apmierina tas, ko dari tu, un tas, kas tevi vienmēr ir interesējis. Tu neskrien pakaļ pēdējām modes tendencēm.

Tu cilvēkiem „redzi cauri”. It īpaši tiem, kas komunicē ar konkrētiem cilvēkiem tikai tāpēc, lai gūtu popularitāti un izskatītos stilīgi.

Tu mazāk runā, bet vairāk klausies un vēro apkārt notiekošo. Tevi atgrūž mūžīgā cilvēku sūdzēšanās sociālajos tīklos, krāpšana un apkārtējo necienīšana. Tu centies no tā visa turēties pa gabalu.

Tevi neinteresē izrādīšanās. Tu labāk paliksi mājās ar dažiem tuvākajiem draugiem, uzrīkosi filmu vai spēļu vakaru, nekā dosies uz klubu. Tu nedodies kaut kur tikai tāpēc, lai atstātu uz citiem iespaidu. Tu labāk dari to, kas tev patīk.

Tev nav nevienam jāpierāda, cik vērta esi. Tu esi laimīga, neatkarīga un spēcīga sieviete. Tu nepaļaujies uz to, ka kāds cits tavā vietā kaut ko izdarīs. Tev nav vajadzīgi 300 „like” Facebook fotogrāfijai, lai pasmaidītu. Tev ir svarīgi, lai tie daži draugi tevi novērtē.

Tu jau esi sapratusi, kas ir tavi labākie draugi, tāpēc jaunus nemaz nemeklē. Tu zini, kam esi patiesi svarīga, un tu uzmanies ar citu cilvēku ielaišanu savā dzīvē. Tavs draugs var būt tikai tavs domubiedrs.

Tev ir lieli mērķi. Tev nav laika ņemties gar sīkumiem. Kamēr kāds plāno piektdienas vakaru, tu plāno dzīvi. Tu tērē savu laiku pašizaugsmei un negaidi, ka citi tev nāks līdzi un atbalstīs. Nāks tikai tie daži, kas tev tic.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.