1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Astoņas sieviešu īpašības un darbības, kas atbaida vīriešus

 

Man holding bags for woman by XiXinXing on 500px.com

Protams, katram cilvēkam ir sava gaume, taču zemāk apkopotās īpašības ir tās, par kurām ļoti daudz vīriešu saka: „Jā, es nevēlētos, lai mana sieviete tā dara.”

Sieviete, kas lamājas. Rupji vārdi un nepieklājīga valoda nevienu cilvēku nedara pievilcīgu. Tas nav ne sievišķīgi, ne vīrišķīgi.

Sieviete, kas tenko. Vīriešiem nepatīk, ka sievietes par citiem runā sliktu un vēl ļaunāk, izplata tenkas. Viņš var padomāt, ka kādreiz tu arī par viņu vai viņa ģimeni tenko.

Sieviete, kas ir ar sevi apmāta. Tā, kurai rūp tikai savs ārējais izskats un uzvedība. Tādas sievietes ir grūti uztvert nopietni. Šādas sievietes pievērš uzmanību, bet ne uz ilgu laiku.

Vieglprātīga sieviete. Vīriešiem patīk, kad sieviete ir gādīga un uzmanīga visās dzīves jomās. Lai arī vīrietis tevi mīlēs arī pidžamā un bez kosmētikas, nekāda mīlestība nepalīdzēs, ja sieviete būs rupja, aizmāršīga un nerūpīga.

Sieviete ar sliktu attieksmi. Katram dzīvē gadās sliktās omas dienas, bet, ja sieviete regulāri pret visiem izturas slikti, vīrietis nebūs priecīgs. Esi pacietīgāka un saprotošāka pret apkārtējiem. Tas gan vīriešiem patīk, un tu sajutīsi no viņa tādu pašu attieksmi.

Sieviete, kas aizskar jūtas. Ja tu smejies par vīrieti, par to, ko viņš dara (it īpaši citu cilvēku priekšā), viņš jūtas pazemots. Tas nav forši.

Sieviete, kas kritizē. Neviens negrib būt kopā ar cilvēku, kurš it visā redz tikai sliktu un prot tikai kritizēt.

Skopa sieviete. Daudzas sievietes nekautrējas vīriešiem lūgt naudu (dažkārt pat pieprasīt), bet, kad kaut kas ir jādod pretī, tad bieži vien nekas labs tur nesanāk…

 

Neesi viena no šīm sievietēm!

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.