1.7 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pieci toksisku cilvēku tipi, kurus būtu jāizslēdz no savas dzīves tūlīt pat

 

Businesswoman is pessimistic, holding smiley emoticon over face by Igor Stevanovic on 500px.com

Toksiskiem cilvēkiem ne vienmēr ir jābūt taviem draugiem. Dažkārt tie ir vienkārši cilvēki, ko bieži nākas satikt vai kuriem tu vienkārši „seko” sociālajos tīklos. Ja kāds no tiem cilvēkiem ir šajā sarakstā, tad labāk tiec no viņiem vaļā, un izslēdz viņus no savas dzīves.

Pesimists

Pēc komunikācijas ar tādu cilvēku, viss šķiet tikai ļaunāk. Saules vietā viņš redz dubļus, viņam ūdens glāze vienmēr ir pustukša. Viņa negatīvisms apņem visu, kas ir apkārt, tāpēc labāk turēties no tāda cilvēka pa gabalu.

„Inficēšanās” simptomi: Tev biežāk ir slikts garastāvoklis, sūdzēšanās par dzīvi un neapmierinātība ar ikdienā darāmajiem darbiem.

Cilvēks kam skauž

Līdz ko tu sāksi ar kādu satikties, šis cilvēks tev teiks, cik labi ir dzīvot bez attiecībām. Tu priecāsies par labi paveiktu darbu, bet viņš izcels tajā nepilnības un mēģinās tevi pārliecināt, ka tik labi jau nemaz nav. Labi draugi priecājas par otra panākumiem, bet tie, kam skauž – nav labi draugi.

„Inficēšanās” simptomi: Neierasta neapmierinātība ar sevi un nesaprotama vainas sajūta par to, par ko agrāk priecājies un lepojies.

Tenkotājs

Jā, dažkārt patenkot varbūt ir patīkami, bet, kā tu justos, ja tenkotu par tevi? Draugi „tenkotāji” var šīs blēņas pavisam viegli padarīt par katras sarunas pamattēmu. Viņam šķiet, ka citi ir slikti, lai gan sliktais ir viņš, jo aprunā citus.

„Inficēšanās” simptomi:  Nepatiesa cilvēku apmelošana, citu draugu zaudēšana, uzticības zaudēšana

Upuris

Šis cilvēks neciena tavus padomus, jo jau iepriekš zina, ka neko nevar darīt, lai slikto dzīves situāciju mainītu. Pie tam, visās problēmās viņš pats nekad nav vainojams.

„Inficēšanās” simptomi:  Problēmu risināšanas spēju zaudēšana, zema motivācija, vainas novelšana uz citiem.

Cilvēks, kuram nevar uzticēties

Tu zini, kuriem draugiem var uzticēties un kuriem – nē. Neuzticies tam, kas to nav pelnījis, un tiec vaļā no tiem, kam uzticēties nevari it nemaz. Priekš kam tādi cilvēki tev ir vajadzīgi? Viņi tikai meklē iespēju, lai „paliktu tev kāju priekšā”.

„Inficēšanās” simptomi:  Sabojāta reputācija, zems pašvērtējums, vēlme atriebties.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.