12.2 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Horoskops: 10 patiesības par karstāko zodiaka zīmi – Aunu

 

Aries II - Wallpaper by Lucie Kout on 500px.com

Auni ir brīnišķīgi cilvēki. Viņi ir labākie mīlnieki, un liks sajukt prātā katram pielūdzējam. Taču šīs ne tuvu nav visas īpašības, ar kurām ir apveltīts Auns.

Viņi ir ugunīgi. Auns attiecībās ienes lielu enerģiju un labprāt dalās tajā ar savu izredzēto. Pie tam, viņi ir arī kompānijas dvēseles. Tāpēc, ja vēlies, lai ballīte izdotos, uzaicini Aunu.

Viņiem ir liels ego. Sievietei-aunam ir vajadzīgi cilvēki, kuri „glaudīs” viņas ego. Tāpēc, ja neproti izteikt komplimentus un apbrīnot otru, tad ar Aunu attiecības nemaz neuzsāc.

Viņi mīl riskēt. Auni ir izmēģinājuši visu! Nu, labi. Gandrīz visu. Taču, ja viņiem nepatīk kaut kas, ko viņi dara, viņi diez vai to atkārtos.

Viņiem ātri apnīk. Ja tu nespēj turēt līdzi Auna dzīves, sarunas vai seksa tempam, tad diez vai tur kaut kas sanāks. Viņi ir nepārtrauktā kustībā un dievina pārmaiņas.

Viņi redz kopējo ainu. Detaļas viņus neinteresē. Viņi par visu prāto plašākā skatījumā nekā citi.

Viņi ir agresīvi. Ja tu stāsies Auna ceļā, nekas labs tur nebūs. Auns „noslaucīs” no sava ceļa visus, kas traucēs viņam sasniegt mērķi.

Viņi kaislīgi mīl. Auni iemīlas ātri un entuziastiski. Kad Auns tevi mīl, tu to jūti.

Viņi bauda dzīvi. Viņus interesē daudz kas – ceļojumi, literatūra, teātris, cilvēki, pasaule… Viss!

Viņi ir lojāli. Viņi prot draudzēties un aizsargāt tos, ko mīl. Tāpēc labāk nevajag aizvainot viņa draugus. Viņi labi visu atceras, un neaizmirst, kamēr neatriebjas. Ja ne ar darbiem, tad vismaz ar vārdiem noteikti.

Viņi ir uzstājīgi. Ja viņi kaut ko vēlas panākt, viņi darīs visu, lai tas notiktu. Ja viņi kaut ko vēlas teikt, viņi to dara. It īpaši labi pazīstamu cilvēku lokā.

 

Avots: Soulpost.ru

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.