11.4 C
Rīga
piektdien, 26 aprīlis, 2024

Dienas atziņa: Esi kopā ar kādu, kurš mīlestību padara vienkāršu

 

"forever in love" by Rey Talam on 500px.com

Esi kopā ar kādu, kurš liek tev justies droši. Ar kādu, kuram tu vari atklāt dziļākos noslēpumus, un viņš tevi nenosodīs. Ar kādu, kuram tu vari uzticēties un zini, ka grūtā brīdī viņš būs līdzās. Ar kādu, kura interese par tevi neizsīkst,neatkarīgi no tā, vai attiecībās viss ir labi vai arī starp jums ir iestājusies krīze.

Viņa vārdos nav jūtama ļaunprātība, viņš tev neizsaka sarkastiskas piezīmes, un viņš nevēlas tevi sāpināt. Viņš neapšauba tavas spējas. Viņš neapsmej tavu izskatu un ķermeni. Viņš neizmanto tevi savtīgos nolūkos.

Viņš vēlas būt gaisma tavā dzīvē, mīlestība tavā sirdī, un kāds, kuram tu vienmēr tici. Tevis dēļ viņš cenšas visu darīt pēc iespējas labāk. Viņš nebaidās darīt vairāk, tikai lai tev būtu labi.

Esi kopā ar kādu, kuram tu no sirds vari uzticēties, un kurš zina, ka tu vienmēr vari uz viņu paļauties.

Viņš zina, ka tu esi tā, ko viņš vienmēr ir meklējis, un viņš ir pārliecināts par savām jūtām pret tevi. Viņa dzīvē nav vietas bijušajām attiecībām. Apkārt nav nevienas citas sievietes, uz kuru viņš vēlētos atstāt iespaidu. Tu esi vienīgā, kuru viņš vēlas, un vienīgā, kura mīt viņa sirdī.

Kad tu raudi, viņš noslauka tavas asaras un mudina doties pretī izaicinājumiem un mēģināt vēlreiz.

Viņš saliek kopā visus tavas sirds salauztos gabaliņus. Viņš kļūst par pastāvīgu tavas dzīves daļu, un mīl tevi līdz bezgalībai un pāri tai.

Viņš runā ar tevi gan agros rītos, gan vēlās naktīs, un viņam nekad nepietrūks vārdu, ko tev teikt. Tu jūti viņa klātbūtni no brīža, kad pamosties, līdz brīdim, kad aizmiedz ar smaidu uz savas sejas, jo zini, ka viņš ir blakus, un būs tur arī no rīta. Viņu interesē, par ko tu domā, un kāds ir tavs viedoklis dažādos jautājumos. Viņam patīk tevī klausīties.

Esi kopā ar kādu, kurš mīlestību padara vienkāršu.

Viņš nespēlē dīvainas prāta spēles un nenoniecina tavas jūtas. Viņš nepārvēršas par citu cilvēku, līdz ko jūs tiekaties. Viņš liek tev aizmirst par visām nenozīmīgajām lietām. Viņš vēlas, lai tu atver savu sirdi un notici tam, ka ir iespējams mīlēt vēlreiz.

Esi kopā ar kādu, kurš liek tev ticēt, ka mīlestība eksistē. Tā lielā un maģiskā mīlestība. Mīlestība, kas par tādu top no draudzības. No tādas draudzības, kurā jūs cits par citu zināt ļoti daudz. Dvēseles radinieku mīlestība, kurā jūs atrodat viens otru, iemīlaties un esat kopā.

Mīlestība, kura atnāk vienreiz mūžā…

 

Avots: Huffingtonpost.com

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.